bizim salonda 30-35 yaşlarında 3-4 tane evli abla var.salona geliyorum koşu bandındalar,2.5 saat sonra gidiyorum halen koşu bandındalar.ağır tempo dedikodu yapa yapa yürüyorlar.
nasıl bir azimdir yahu,her allahın günü 2-3 saat koşu bandında yürümek.zaman zaman da koşarken görüyorum.şahsen 1 saatte suyum çıkıyor benim.helal olsun.
ama anlayamadığım şey bu ablalar 2 ay önce de bıldırcın kıvamıydı,halen öyleler.hatta gözüme kilo almış gibi görünüyorlar.nasıl kilo veremiyorlar onu da anlayabilmiş değilim.
muhtemelen evlerinde hamur işleri,kızartmalar..
bir de yazın yaklaşmasıyla amele takımı da doluşmaya başladı orası ayrı.her hareketi yanlış bildikleri gibi bir de millete karışıyorlar."kardeş onu öyle yapma böyle yap,kardeş bunu şöyle yapma,şurasından tut,şöyle indir,şöyle kaldır.." az kaldı bir tanesine çok pis dalacağım.2-3 hafta salona takılan 25 cm bicepsleriyle hoca kesiliyor.biceps demişken bunların tek vücut geliştirme kıstasları da bicepstir.onların deyimiyle pazu.hangi hareketi yaparlarsa yapsınlar,göğüs de çalışsalar,omuz da çalışsalar aynada bicepslerine bakıyorlar.suratlarının aldığı şekilse ayrı bir trajikomik vaziyet.geçen gün bir tanesi 1 dk. kadar aynada büyük bir gururla bicepslerine bakıp (en fazla 35 cm) bicepslerini öptü.gülme krizine girdim..öksürük taklidi yapa yapa kendimi dışarıya zor attım..yerlere yattım..
bir de bunlar her hareketi yaparken afedersiniz eşşşşek gibi anırıyorlar resmen.hele ki salonda güzel bir kız olsun..2 kat anırıyorlar.karizmatik olduklarını mı zannediyorlar..
bir deri-bir kemik olup da halen koşu bandında deli gibi zayıflamaya çalışan tipleri zaten anlayamıyorum.onlarda ayrı tipler.
salonlarda her tür tip var ne yazık ki.nasıl ki reinaya her gelen tip giremiyorsa,bazı salonlara da her türlü tip girememeli diye düşünüyorum.keşke böyle salonlar olsaydı.
saygılar.