Yeniden, aylar sonra ! :)

Setenay

Üye
Arkadaşlarrrr !!!
Herkese aylar sonra yeniden selam ediyorum :)

Hepinizi ve forumu çok özledim...
En son bi sakatlık yaşamıştım salonda; hatırlayan hatırlar...
Ve dr. a gitmiştim; yumurtalıklarımda sorun olduğu ortaya çıkmıştı.
Kadın hastalıkları...

Şimdi çok şükür iyiyim, ama geçirdiğim rahatsızlık yüzünden sahalardan uzak kaldım...Diyetim bozuldu, spora yaklaşamdım ve geri kilo aldım.

Yeniden, sıfırdan başlayacağım şimdi ...
Desteğinizi bekliyorum.
Hepinizi çok seviyorum ve sevgiyle kucaklıyorum...

Geçmiş olsun. Hızlı yol alacağına inanıyorum (=

Herhangi bir konuda cesaret gösteren çok yol alır.Cesarette yine,yeni yeniden birşeylere başlıyabilmektir.

Gecmis olsun Setenay..
Gercekten özletmistin kendini ne zamandır konusamadık.. Umarım tekrar güzel günlerine dönersin.. Basarılar diliyorum.. ;)

Geçmiş olsun. Sakatlık aslında bu sporun ne kadar değerli olduğunu farkettiriyor. Ama telafi en kolayı, umarım hızlıca eski haline dönersin..

geçmiş olsun hoş geldin...

Arkadaşlarrrrr 2 hafta geçti; 2 kilo vermişim :D
Anlamadım ama görünce mutlu oldum !
Paylaşayım istedim ...

Pazartesi de antrenman + l-carnitine start; baya mutluyum ben yahu :D

Neden Kusuyorum ?

Arkadaşlar 3 gecedir kusuyorum kafa_
Hatta daha az önce kustum... Noluyo anlamadım; ama mideme ağrı giriyor geceleri ve ardından da kusuyorum. Kusmazsam mideme kıramp giriyor. Beslenme düzenimin değişmesinden olmuş olabilir mi ? Tüm gün yediğim haşlanmış tavuk, yağsız salata, light yoğurt. Çok az yiyorum zaten. Midemi bozacak bişeyler yemiyorum, yaklaşık 2 haftadır sıkı diyetteyim. Ama 3 gecedir olması düşündürücü. 3litreden fazla su içiyorum. Acaba çok su içtiğim için mi oluyor ? Yoksa sadece vucut beslenme düzeni değiştiği için mi şaşırdı, çünkü aylardır baya sağlıksız besleniyordum... Şimdi tuz yağ un şeker, hiç bişey yok..

Yoksa blumia mı oluyorum
Yemeklerden tiksiniyorum 3 gündür ayrıca çünkü duh

Back
Yukarı