Setenay
Üye
yanma ve boğazina miğde asidi geldiği oluyormu ? setenay.
Miğdende yanma hissediyormusun?
hayır coyote

yanma ve boğazina miğde asidi geldiği oluyormu ? setenay.
Miğdende yanma hissediyormusun?
Bide diğer mesajlariniza biraz dikkat ettim. Yani bir istikrarsizliğa sahipsiniz sanki.
Aylar sonra diyet yapmak yerine bunu bir yaşam tarzı haline getirebilseniz. Cok daha iyi olucak sizin icin. Ben 1.5 yılda büyük değişim yaşadım. Size akıl vermiş gibi olmak istemem.
ama 2-3 ayda kendinize belki tarifi olmayacak hasarlar verebilirsiniz.
Sorumluluklarınız vardır bunu anliyorum ama sıkı diyetlere karşı olan biri olarak kendinize bu sekilde zarar veriyorsunuz.
Bu arada duygu durumlarıda beslenmeyi etkilemekte. Önce duygu kontrolü şart.
hedefiniz uzun vadeli olsaydı eğer su an cok daha başarılı olucaktınız sayın setenay.
alkol ve sigara kullanimi kahve asitli içecekler yetersiz yağ alımı kuru yiyecekler miğdeye hasar verir.
ayrıca aç kalmakta adrenalini ve kortizolu arttirir. Buda miğdeye zarardir.
dikkatli beslenmeniz şart. Ancak o istikrarı bir yakalayabilseniz işte o zaman her sey farklı olabilir.
Çok düşüncelisiniz, çok teşekkür ederim...
Ama isterseniz size biraz yazdan bu zamana kadarki geçen aylarda çoğunlukla nasıl günler atlattığımdan bahsedeyim biraz, ne dersiniz...
Bırakın spor yapmayı, ağrıdan uyku nedir unuttuğum, kanamadan yataktan kalkamadığım, yemeğimin bile önüme getirildiği, ağrının en babasını çektiğim günlerden bahsediyorum ben...
Hangi beslenmeden bahsediyorsunuz ? Tutup da bu durumda protein -kalori vs hesabı yapacak durumda mısınız ki ?
Basit bir hastalığım yok benim; halen riski var, gözetimdeyim, bense riske rağmen tutunmaya çalışıyorum hayata ! Çünkü güçlüyüm.
siz vakit kaybetmeden bir hekimle görüşün...bizler ne desek boş..
bence de. psikolojik destek de lazım...