Şahsen beğendim ama bu tema rengi nasıl sizce? Daha açık ya da daha koyu?
Şu andan itibaren, herkesin profili default olarak Türkçe'ye geçirilmiştiryeni tasarim eski tasarimdan (Vbulletin) daha profesyönel olmus. Bide Türkce olsa süper olacak
İyi fikir, bu opsiyonu da ekleriz ve dediğiniz gibi herkesin istediği tema ile kullanabilme şansı olur. Tema opsiyonalitesi ve güzel bir tema yapmak için büyük ihtimal 1-2 haftaya ihtiyacımız olacak. Ama listeye ekledim, herhangi başka yorumunuz varsa tereddüt etmeden iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler[DOUBLEPOST=1383846690][/DOUBLEPOST]Forumun önceki arka plan rengi olan koyu mavi de seçeneklere eklenebilir... İsteyen istediğini kullanır.
Çok yakında: evet. 1 hafta içerisinde TapaTalk yayına girmiş olur diye tahmin ediyoruz.[DOUBLEPOST=1383847038][/DOUBLEPOST]"Tapatalk" gibi mobil uygulamaları destekliyor mu?
Mason, çin malı değilabi bu nedir forumu üç gün bıraktım yerine ucube bişe gelmiş. Nerde o süper ötesi temalı bftr nerde bu çin malı temalı forum . Üyelere yardım edeyim diye girdim ama forumdan soğudum bişe yazasım kalmadı keşke girmez olaydımda zihnimdeki o süper temalı eski bftr olarak kalsaydı bu hallerini görmeseydim
. Adminler xenforo söle böle övmüşler ama ben bi lüksünü görmedim göz denen şey var orjinalle çakma malı ayırt edebilicek kabiliyetteyiz. Yeni formatla efsane forum bftr bitmiştir dahada kimsenin girip bişe yazacağını sanmam.
.
Tema'nın ilk versiyonu yeni yayına alındı, daha da iyileştirilecek. Yorumları dikkatlice okuyoruz merak etmeyin. Biraz bekleyin, yaptığımızı bitirelim, ondan sonra hep beraber gerekli düzenlemeler üzerinde konuşuruz.Sırf bu tema yüzünden yazıları okumuyorum. Ve çok karışık olmuş aradığım şeyi bulamıyorum. Bazı linkler çalışmıyor. Umarım yeni bir temaya geçilir.
çok yakındaçok güzel olmuş harika birde uyelerin altında yazan forum kurdu forum manyagı gibi terimleri koysanız çok daha güzel olur
beyaz renk biraz daha griye yakın olabilir, bu yazdığım renk nasıl, bunun biraz daha açığı bence, şu iki rengin ortasıŞahsen beğendim ama bu tema rengi nasıl sizce? Daha açık ya da daha koyu?
Diez ceza puanı uygulaması bu yeni formata taşınmadı mı acaba? Kurumsallık adına güzel bir gelişmeydi, fakat artık yasaklanan üyeler listesinde ceza puanları belirtilmiyor.