yeni tasarım

abi bu nedir forumu üç gün bıraktım yerine ucube bişe gelmiş :D . Nerde o süper ötesi temalı bftr nerde bu çin malı temalı forum . Üyelere yardım edeyim diye girdim ama forumdan soğudum bişe yazasım kalmadı keşke girmez olaydımda zihnimdeki o süper temalı eski bftr olarak kalsaydı bu hallerini görmeseydim :( . Adminler xenforo söle böle övmüşler ama ben bi lüksünü görmedim göz denen şey var orjinalle çakma malı ayırt edebilicek kabiliyetteyiz. Yeni formatla efsane forum bftr bitmiştir dahada kimsenin girip bişe yazacağını sanmam.

.

konusunda türkiyede öncü olan forumun yeni hali beni üzüyor, şu başlığı bile okumamla şiddetli göz ağrıs geçirmem bir oldu. Eskisinin yanından bile geçemez

Forumun teması değiştiği günden beri 2-3 kere anca bakmışımdır foruma ki o da 5 dakikaya geçmemiştir. Nasıl olduğunu siz anlayın :).

despo başta olmak üzere bir çok yönetici bahsetmiş
bende üstüne basmak istiyorum
tema değişecek
ilgili kişiler üzerinde çalışıyor
sabrın sonu selamettir.

Diez, forumun bu haline yeni yeni alıştım, gerçekten kullanışlığı açısından vbulletinden daha iyi, biri yorum yaptığında mesajınızı beğendiğinde hemen facebook bildirimi gibi bildirim geliyor, yeni mesajları görme kısmında da sıkıntı yok. Bence olay forumun arka plan renginin beyaz olması, bu rengi biraz koyulaştırsak gözü yormayacak şekilde daha kullanışlı olacaktır.

genele bir kaç soru sormak istiyorum.
- bu değişiklik yapılmadan önce duyuru yapıldı mı?
- yeni formatın kullanımı hakkında üyelere bir bilgi mesajı atıldımı konu açıldımı?

Basta begenmemis olmama ragmen su an 10 puan diyorum. Emegi gecenlere tesekkur ederim.

Benim icin ana sorun yeni mesajlara erisememekti. Bunu da Forums/New Posts linkinden bulunca icim rahatladi.

Super.

Basta begenmemis olmama ragmen su an 10 puan diyorum. Emegi gecenlere tesekkur ederim.

Benim icin ana sorun yeni mesajlara erisememekti. Bunu da Forums/New Posts linkinden bulunca icim rahatladi.

Super.

Eskiden de yeni mesajlara erişilebiliyordu, herhangi bir değişiklik yok yani o konuda.

forumun başında şu açıklamayı görebilirsiniz
Değerli BodyForumTR üyeleri, Yeni tasarımın ilk halini yayına almış bulunmaktayız. Şu an kullanmakta olduğunuz tasarım yakın bir zamanda daha da iyileştirilecektir. Eski forumda kullanılan eklentiler en kısa sürede forumumuza yüklenip kullanılabilir hale getirilecektir. Forumumuzu sizler için eskisinden daha güzel, güncel ve daha hızlı bir hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Saygılarımızla, BodyForumTR Ekibi

koyu renk arka plan herkese hayırlı olsun :)

Süper yavaş yavaş geliştirilerek eskisinden daha iyi hale gelir umarım.

sayfanın alt sol köşesinde EN(ingilizce) yazan yerin üstüne tıkla TR (türkçeyi)seç :)
bukadar basit

güzeel... yavaş yavaş yerine oturmaya başladı :) ... özelikleri güzel... kaslar nasıl yavaş yavaş gelişiyor ise site de yavaş yavaş yerine oturuyo :D

Back
Yukarı