Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Işığı kapattım forumu açtım kas yapmaya gece de devam ediyoruz. Göz kası
Beyaz yoruyor gerçekten ama tema güzel. Bir de site içi linkler şuan kırık eski foruma yönlendiriyor bunu da göz ardı etmemek lazım, yenilik iyidir ama göz kası hoş değil..
Kimsenin çıkıp bir açıklama yapmaması çok garip.Bence bu bir tasarım falan değil.Sorun olduğu için geçici olarak kullanılan bir şey.Yeni tasarlanan temanın eskisinden açıkça kötü olması gibi bir hata yapılacağını sanmıyorum.Yakında düzelecektir.
Kimsenin çıkıp bir açıklama yapmaması çok garip.Bence bu bir tasarım falan değil.Sorun olduğu için geçici olarak kullanılan bir şey.Yeni tasarlanan temanın eskisinden açıkça kötü olması gibi bir hata yapılacağını sanmıyorum.Yakında düzelecektir.
Evet bu da kuvvetli bir ihtimal, dediğiniz gibi hiçbir modun bu başlıkta bir açıklama yapmaması da başlı başına olağanüstü bir durum olduğunun göstergesi. Temennim eski formata geri dönülmesi.
Verilen emeğe saygısızlık etmek istemem ama gerçekten eskisi çok daha iyiydi;bu tasarım çok iç kapatıcı olmuş ve göz yoruyor hele ki gece giriyorsanız.