yeni tasarım

Herkese merhabalar,

Öncelikle bu kadar üyenin yorup yapip fikirlerini belirtmesine sevindim. Bu foruma ne kadar deger verdiginizi gosteriyor.

Su an forumda yapilan duzenlemeler basit bir guncelleme degil. Forumun tamamiyle alt yapisi degisti. Bazilariniz belki duymustur veya gormustur. Eski alt yapi vbulletin adi altinda bir sistemdi.
Su anda Xenforo adi altinda bir sisteme gecildi ve bu sistemi gelistirenler de vbulletini zamaninda gelistirip daha sonra ayrilan asil ekip.

Su an ki tema/tasarim xenforo sisteminin standart temasi. Kesinlikle her birinizle ayni fikirdeyim.
Yeni tema ve diger gorsel degisiklikler en kisa zamanda yapilacak.

Herkesin bu geciste biraz sabirli olmasini diliyorum :-)

Cok yakinda yeni bir tema eklenecek.

Saygilar

Kullanışlı değil,eski tasarım daha iyidi.
Beyaz rengi gözleri yoruyor.

Bence asıl koyulmak istenen tasarım bu değil,eğer buysa kusura bakmayın hiç iyi değil.

Sırf bu tema yüzünden yazıları okumuyorum. Ve çok karışık olmuş aradığım şeyi bulamıyorum. Bazı linkler çalışmıyor. Umarım yeni bir temaya geçilir.

6 yıldır okuyorum çok benimsedim ben bu formu ve diyeceğim şu ki olmamış.hani böle beyaz gitmemiş siyah ne iyidi sanki böle gizli formüller okuyo gibiydik..umarım en yakın zamanda düzelir.yeni iydir hoştur ama böyle olmamalı

Sanırım bazı arkadaşlar tüm mesajları okumamış :)

Bu tasarım cep telefonları ile çok uyumlu şahsen çok hoşuma gitti ama renk biraz koyu olursa daha güzel olabilir.Ayrıca forumun bir tapatalk uygulaması olmalı akıllı cihazlar için.

2-3 Senedir bu forumdayım bu yeniliği tasarımı yakın zamanda yapmaları iyi olur.Çünkü bu tasarım geldiğinden beri hergün 30 dakika en az geçirdiğim bu foruma girmez oldum.Bu konuyuda şuan gördüm new posttan hala forumda yazan var mı , diye bakmak için açmıştım.Yani eskiye dönüş olursa o yeni geliştirmeler arasında çok iyi olucak yoksa üye kaybı büyük olucak..

2-3 Senedir bu forumdayım bu yeniliği tasarımı yakın zamanda yapmaları iyi olur.Çünkü bu tasarım geldiğinden beri hergün 30 dakika en az geçirdiğim bu foruma girmez oldum.Bu konuyuda şuan gördüm new posttan hala forumda yazan var mı , diye bakmak için açmıştım.Yani eskiye dönüş olursa o yeni geliştirmeler arasında çok iyi olucak yoksa üye kaybı büyük olucak..

Eskiye geri dönüş olmayacak. Daha önce de belirtmiş olduğum gibi bu tamamiyle yeni bir alt yapı. Farklılıkları var - tema konusunu bir kenara alırsak. Özellikler olarak eskisine göre kat kat daha iyi bir sistem.

Her zaman yeni bir şey ilk zamanlarda ters gelebilir ancak sizlerin alıştıktan sonra daha iyi özelliklere sahip olduğunu fark edeceğinizi düşünüyorum.

Eskiye geçiş neden olmayacak sorun mu çıkarıyor ? eskisi bana kalırsa daha iyiydi. tema değişirse daha güzel olabilir tabiki umarım koyu renkler tercih edilir. yapılabilirse oylamaya sunulabilir bi kaç görsel tema.

Eskiye dönüş olmayacaksa forumu bırakıyorum..Hakikaten her anlamıyla şuan forumu eskisi gibi seri kullanamıyorum.Bizim işimize yaramayıp dahada kötüye gidecekse kalsın.

Şimdilik yeni açılmış acemi sözlük sayfaları gibi olmuş,gerekli değişiklikler yapılınca daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.Fakat telefondan girmekte sorun yaşıyoruz yeni altyapıda..

En azından en alttaki yeni mesaj atılan konuların göründügü bir yer olsaydı . Nerede hareketlilik var takip edemiyorum . Ya da varda ben mi bulamadım ? :)

Arkadaşlar Despo.nun açıklamasını kimse okumuyor sanırım..herkesin şikayeti tema, renkler vs anladığım kadarı ile ve bunun kalıcı olmadığı en kısa zamanda koyu renkli bir temaya geçilebileceğini söylüyor..

ayrıca kendi adıma çok beğendim..özellikle vbulletinin mesaj yazma bölümünden kat kat becerikli bir mesaj yazma bölümü var..
üyeler arası farklı iletişim alternatifleri sunuyor..
ben de ilk defa kullanıyorum xenforo ama şahsen beğendim..tema, logolar, banner vs tabiki zaman içinde oturacak..bizim de teknik ekibe ilettiğimiz konular var düzeltilmesini istediğimiz..

hatırlıyorum php.den vbulletine geçerken bizler de yeni halini beğenmemiş ve giresimiz gelmiyor demiştik ozaman yeni yönetici olduğumuz halde..ama sonra alıştık ve kolaylıklarını yaşadık..

buna da alışacağız..olayın bir de moderasyon ve forumun yönetilmesi tarafı var..bu konuda da işimizi kolaylaştıracak..aklımızdaki bir çok konuyu vbulletinde yapamıyorduk..

son olarak mobil site ve uygulama için kaçınılmaz bir platform bu..

biraz daha sabır ve destek..lütfen herkes gördüğü eksikleri ve xenforo ile ilgili katılabilecekleri buraya yazsın..;)

Diez mümkünse bu xenforo formatının sahip olduğu daha üstün özellikleri belirtirseniz pek çok üyenin yeni formata alışması kolaylaşacaktır.

Back
Yukarı