yeni tasarım

forum mobil uygulamasi cok guzel olmus cidden masa ustunden iyi arka plan gozumu yoruyordu simdi super elinize saglik :)

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ufak bir eksiklik var gibime geldi. Konuşmalar yani özel mesajlarda silme seçeneğini unuttunuz mu ne? Aradım taradım ama bir türlü bulamadım.

Bazı mesajlara link atılmış ama linkler ile mesaj yazıları birbirine o kadar benziyorki bazı zamanlar linkleri fark edilemiyor. Linkleri renklendirme yada altı çizili yapma yada itatik yapma gibi farklı değişiklikere gidilebilir.

arka plandaki doku mesajları okurken çok rahatsız ediyor. belli belirsiz bir hale getirilmeli veya en güzeli hiç kullanılmamalı diye düşünüyorum.

Forumun en beğendiğim özelliği yeni mesajlar bölümü sadece 7 sayfa. Bazen 2-3 gün giremediğimde yeterli gelmiyor.

Uzun bir süre sonra siteye giriş yaptım ve yeni temayı görünce üzüldüğümü söylemeliyim. Eski tema çok daha iyiydi bence.

Bence gayet güzel, özellikle uzun makaleleri göz yormadan okutabilmesi açısından koyu renklerin hakim olduğu tasarım şart. Aradığımı da hemen buluyorum, 10 numara 5 yıldız ;)

Back
Yukarı