Yeni salaon açılacak yardımlarınızı rica ederim

arkadaşlar merhaba yeni bir salon açacağım bu salon doğuda olacak çok talep olur diyorlar. mardinde açılacak siz bana nasıl fikirler verrsiniz yorumlarını bekliyorum teşekkürler...

O kadar doğuyu bilmem ama iç anadolu'da erkekler body olayına daha sıcak bakıyorlar.Batı şehirlerimizde önyargılar sanki doğu şehirlerimize göre daha fazla,body yapmak kro işi gibi görülebiliyor..Ama yine de soruna en doğru cevabı orda yaşamış üyeler verebilirler,Zülküf Turan hoca,doğuda zamanında salon açmış,o önerilerde bulunabilir sana..

Re: saol

ACAYİPİNSAN dedi:
saol kardeş teşkür ettim genede yorum beklerim
benim bildiğim sivas'da guzel antrenorler var.salonda yeterli.müşteri bazında ele alacak olursak beslenme sınırları bizlere gore daha kalitelı oldugundan daha çabuk verim alabiliyorlar.benim bir arkadaş kahvaltıda bile et yiyordu ucuz diye.120 kilo oldu ama ne göbek var nede sallanan yağ parçaları.çok hevesli olan var diye duydum ama merkez çok önemli.

guardbody dedi:
ACAYİPİNSAN dedi:
benim bildiğim sivas'da guzel antrenorler var.salonda yeterli.müşteri bazında ele alacak olursak beslenme sınırları bizlere gore daha kalitelı oldugundan daha çabuk verim alabiliyorlar.benim bir arkadaş kahvaltıda bile et yiyordu ucuz diye.120 kilo oldu ama ne göbek var nede sallanan yağ parçaları.çok hevesli olan var diye duydum ama merkez çok önemli.
guardboy sivasta cok salon var belkide en az 6 tane falandir.iyi vücutlu hocalarda var.ama milli sporcu ve antrönör olarak sadece hoda zaten bu foruma üye ama coktandir takilmiyorakan inan var.

guardbody dedi:
ACAYİPİNSAN dedi:

Hocam gerçekten sivasta et,yumurta gibi şeyler çok ucuz ve gayet de lezzetli :) Dediğiniz doğru,bi sporcu bütçesini zorlamadan çok rahat protein ihtiyacını karşılar,ben de sabahları et yerdim :D

benim tanıdıgım ve sevdiğim bir ağabeyim var Sivas'da.Ahmet Baki Köseahmetoğlu.iki ortak güzel bir salon işletiyorlar bildiğim kadarı ile.master seviyesınde bırcok derecelerı var kendilerinin.eskiden her sene ziyaretime gelirdi.şu anda 50 küsur yaşlarında olması gerekli.eski günler canlandı yine gözümde.alışamadım bu batıya 23 yıldır.

guardbody dedi:
benim tanıdıgım ve sevdiğim bir ağabeyim var Sivas'da.Ahmet Baki Köseahmetoğlu.iki ortak güzel bir salon işletiyorlar bildiğim kadarı ile.master seviyesınde bırcok derecelerı var kendilerinin.eskiden her sene ziyaretime gelirdi.şu anda 50 küsur yaşlarında olması gerekli.eski günler canlandı yine gözümde.alışamadım bu batıya 23 yıldır.
baki hoca hakan inanin yaninda calisiyor sadece ortak degil.hakan inan o salonu karisi sabiha inan la calistiriyor.baki hocayla aralari iyi ama baki hocanin ortakligi yok sadece idman yapiyor orda.ikisinide cok yakindan tanirim

et yumurta ucuzsa tayini sivasa istiyeyim ben o zaman.

mardinin nufusu ne kadar. bence nufusa göre salon açmak gerek. 100 binden az olmamalı. yoksa ilk zamanlar heves edenler gelir sonra üye sayısı azalır kanaatindeyim.........

İlk body maceram Hakan hocanın salonda,2002 yılında olmuştu,o zamanlar Ahmet Baki bey yoktu.59 kg idim,yemek yoktu,dinlenme yoktu,set aralarında dışarı çıkıp zigara içer geri antremana girerdik :D Ee haliyle bi netice alamayıp 1 ay sonra bırakmıştım :) Pişmanım valla,etin sütün yumurtanın içinde yüzerken o fırsatları değerlendiremediğime :cry:

Bir spor salonu açmak (şöyle orta karar birşey) kaç milyara mâl olur sizce?

6 alet diyeyim birkaç bar birazda ağırlık?

İlk body maceram Hakan hocanın salonda,2002 yılında olmuştu,o zamanlar Ahmet Baki bey yoktu.59 kg idim,yemek yoktu,dinlenme yoktu,set aralarında dışarı çıkıp zigara içer geri antremana girerdik :D Ee haliyle bi netice alamayıp 1 ay sonra bırakmıştım :) Pişmanım valla,etin sütün yumurtanın içinde yüzerken o fırsatları değerlendiremediğime :cry:
set aralarında sigara olayı benimde hoşuma gitti ama havalar soğuk şimdi :)

birinci fikir : hoca öğrencileri ile her zaman ilgilenecek beslenmelerini anlatacak her haraketi yanlış yapıldığında uyaracak öğrencileri ile arkadaş gibi olacak
ikinci fikir: bayanlarada rahat çalışma alanı tanınacak step aletleri areobik bölümü konulacak
üçüncü fikir : ne yapıp edilecek squat makinesi alınacak
dördüncü fikir: koşu bantlarında koşmak yasaklanmayacak
beşinci fikir:bir tane eleman çalıştırılacak bu elemanın işi ağırlıkları barların üzerinden toplayıp yerlerine koymak ortalığı sürekli toplamak olacak
altıncı fikir: duşlara gereken önem verilecek
yedinci fikir: buz dolabının içi çok zengin olacak energi içicekleri ve meyve suları bol olacak tabi sodada olacak
son fikir: broşürler basılacak broşürlerin üzerine salonun aylık fiatları muhakkak belirtilcek
şimdilik aklıma gelen bunlar bunlar yapıldımı müşteriyi kaçırmazsınız diye düşünüyorum

Beyler konu 3 senelık!..

Bır sıgara mevzusundan tekrar hortlatıldı ya baska bırsey demıyorum.. Adam sıgara mevzusu arıyormus demekten baska bır sey gelmıyor aklıma!..

aaaa harbidende hee 3 seneönce açılmış konu bizde enayi gibi tavsiyelerimizi sıralıyoruz :D
salon açıldımı istenen verim alındımı merak ettim şimdi

Back
Yukarı