ACAYİPİNSAN
Üye
arkadaşlar merhaba yeni bir salon açacağım bu salon doğuda olacak çok talep olur diyorlar. mardinde açılacak siz bana nasıl fikirler verrsiniz yorumlarını bekliyorum teşekkürler...
benim bildiğim sivas'da guzel antrenorler var.salonda yeterli.müşteri bazında ele alacak olursak beslenme sınırları bizlere gore daha kalitelı oldugundan daha çabuk verim alabiliyorlar.benim bir arkadaş kahvaltıda bile et yiyordu ucuz diye.120 kilo oldu ama ne göbek var nede sallanan yağ parçaları.çok hevesli olan var diye duydum ama merkez çok önemli.ACAYİPİNSAN dedi:saol kardeş teşkür ettim genede yorum beklerim
guardboy sivasta cok salon var belkide en az 6 tane falandir.iyi vücutlu hocalarda var.ama milli sporcu ve antrönör olarak sadece hoda zaten bu foruma üye ama coktandir takilmiyorakan inan var.guardbody dedi:benim bildiğim sivas'da guzel antrenorler var.salonda yeterli.müşteri bazında ele alacak olursak beslenme sınırları bizlere gore daha kalitelı oldugundan daha çabuk verim alabiliyorlar.benim bir arkadaş kahvaltıda bile et yiyordu ucuz diye.120 kilo oldu ama ne göbek var nede sallanan yağ parçaları.çok hevesli olan var diye duydum ama merkez çok önemli.ACAYİPİNSAN dedi:saol kardeş teşkür ettim genede yorum beklerim
guardbody dedi:benim bildiğim sivas'da guzel antrenorler var.salonda yeterli.müşteri bazında ele alacak olursak beslenme sınırları bizlere gore daha kalitelı oldugundan daha çabuk verim alabiliyorlar.benim bir arkadaş kahvaltıda bile et yiyordu ucuz diye.120 kilo oldu ama ne göbek var nede sallanan yağ parçaları.çok hevesli olan var diye duydum ama merkez çok önemli.ACAYİPİNSAN dedi:saol kardeş teşkür ettim genede yorum beklerim
baki hoca hakan inanin yaninda calisiyor sadece ortak degil.hakan inan o salonu karisi sabiha inan la calistiriyor.baki hocayla aralari iyi ama baki hocanin ortakligi yok sadece idman yapiyor orda.ikisinide cok yakindan tanirimguardbody dedi:benim tanıdıgım ve sevdiğim bir ağabeyim var Sivas'da.Ahmet Baki Köseahmetoğlu.iki ortak güzel bir salon işletiyorlar bildiğim kadarı ile.master seviyesınde bırcok derecelerı var kendilerinin.eskiden her sene ziyaretime gelirdi.şu anda 50 küsur yaşlarında olması gerekli.eski günler canlandı yine gözümde.alışamadım bu batıya 23 yıldır.
set aralarında sigara olayı benimde hoşuma gitti ama havalar soğuk şimdiİlk body maceram Hakan hocanın salonda,2002 yılında olmuştu,o zamanlar Ahmet Baki bey yoktu.59 kg idim,yemek yoktu,dinlenme yoktu,set aralarında dışarı çıkıp zigara içer geri antremana girerdikEe haliyle bi netice alamayıp 1 ay sonra bırakmıştım
Pişmanım valla,etin sütün yumurtanın içinde yüzerken o fırsatları değerlendiremediğime :cry: