Yeni Program!

3 aydır bu sporu yapıyom 2. ayda yeni hoca geldi işi batırdı onun verdigi programı uyguladım hic gelisme katedemedim ,adam daha yeni bu sporda 6 aylık hoca yapmıslar hayret bisey neyse onu birakalimda Sizden ricam yeni antreman programı Amacım Hacim Kazanmak ztn kilomdan anlarsınız
hacim amaclı bi ant programı yazarsanız sevinirim
Boy:170
Kilo:56

Ölçülerim İse;
Omuz:102 cm
Göğüs:80 cm
Bel:69 Cm
Kalf:32 cm
Bilek:17 cm
Biceps:28 cm

Daha cok yenisin ama 3 ay dediğin nedir ki ?
İnce kemikli gibisin ölçülerinden aldıgım kadarı ile .
Türkiyede bu sporu herşeyi ile dört dörtlük bilen hocaların sayısı 1 elin parmaklarını bile geçmez.
Her ne olursa olsun hocaya pek bahane bulmamak lazım.
Forumda yeni başlayanlar için program var
3-5 ayda büyük gelişmeler bekleme
Temelini sağlam kur sen yeter ki .
yeni başlayanlar için programları oku ve uygulamaya başla
ve imzanda da yazdııgn gibi .
İstikrar , Azim, Sabır thums:
İşin özü bu.

burakula01 ben zaten erken bir zamanda gelişme beklemiyorum sadece olması gerektigi gibi degil bu isi 1 senedir takip ediyorum sadece istediğim doğru antreman programı teşekkürler yorumladıgın icin

yenı baslayanlar ıcın antrenman bolumune bak.ordan bır program cıkar kendıne .kendın hazırladıgın ıcın daha zevklı calısırsın sahsen ben oyleyım.
öncelıklı olarak yemegıne dıkkat et .burakulanın dedıgı gıbı kemık gıbısındır tahmınımce .yagsız vucudun kıymetını bıl.az yaglı gunde 100 gr 130 gr arası proteın.200 gr cıvarı karbonhıdrat al .ıyı bır multıvıtamın al her gun.ve saglam calıs yaptıgın ıdmanın hakkını ver.ıdmanın bıtınce acısın kasların.
saygılar

Back
Yukarı