arkadaslar kevin levrone un boyu kac bilen warmı ?buarada bu adam gelmis gecmis en ii omuzlara sahip insandır nerden biliosun derseniz 2000 yılında yuzyılın en ii leri secilmisti omuzda kevin levrone u secmislerdi diger hatırladıklarım ; gogus - arnold baba mide - shawn ray bacak - ronnie coleman bide bi poster olusturmuslardı en iileri bi vucutta birlestirmisler kafa yerini bos bırakmıslardı ısteyen kendı yuz fotosunu koysun diye
bence böyle yapması daha iyi olmuş. Mr olympia yı kazanma şansı cok azdı bence. Mr olympia ve vücut geliştirmeden alabileceğini aldı. Filmlerde kevin i görücez yakında demekki.
kevin galiba mr. olimpia yi birakti. Holywood dan iyi teklifler almis. bir dergide kevin levronu Vin diesel'e benzetmisler. Adamin genetigi de iyi oldugunu düsünüyorum. vücudu ve formu cok iyi ve yakisiyor. iri kaslarla mr olimpia da ikinci oldugunu su an göz önüme getiriyorum ve ne kadar bir süper vücuda sahip oldugunu anlayabiliyorum. Yalniz uzman sporcularin verdigi haberlere göre kevin 8 ay boyunca steroid kullanimi birakmis ve bundan dolayi 15 kilo verdigi söyleniyor. Yalniz bu 8 ay onlar icin 2 sene gibidir cünkü bunlar steroid alimina ara vermiyorlar bütün sene boyunca kullaniyorlar.
Kevin levrone ve nasser el sonbaty = omuzlarda Ahmad haidar = karin kaslarda Ronnie coleman = Sirt kaslarda Lee priest = bizepslerde Ernie taylor = trizepslerde Tom Platz nasser ve ronnie = bacaklarda Arkadaslar piyasada yeni bir vücutcu var kendisi rusyadan. Amerika bugün onu konusuyor ve ileride cok büyük etkiler yapacagini söylüyorlar. Adam vücudu gercekten robot gibi sanki dizayn edilmis. ronnie ile yan yana poz vermisti rusya gran pix de ama gözler hep rus yarismacidaydi. Ronnie bile gözlerini ayiramadi ondan. Tedirgin bakislari vardi. Adamin ismi alex di ama gerisini hatirlayamadim.
Doğrusu Roniyi tedirgin eden adam neye benzer tahmin edemiyorum. Panzehir bi link felan verseydinde abiyi bi görseydik...
kardes bu adam benim dergi kolleksiyonlarimda var. bir ara ismine bakarim ve sizde google dan bulursunuz. Bulamazsaniz o zaman ben scannen yapip siteye koyarim.