denizgnr97
Üye
Hocam sözlerde sanat krıntısı olsa içimiz yanmaz adam diyor ki aşkımı dağlara yazdım klibin başında bir duvarda yazılı olan tuğba ismi ve bir kalp gözümüze çarpıyor
arabesk rap benim de nefret ettiğim bir müzik türü.
ancak sanat ucu açık bir mevzu biraz. şu sanatçıdır, şu değildir göreceli bir durum.
bu yüzden müzik zevki,tercihi eleştirilecek bir şey değil.
Kesinlikle bu tarz şeyler bir müzik değil, bir eğlence hatta oyun gibi bir şey. Bir saniye bile dinlenebilecek tarzdan şeyler değil.
Türk müziğine gelince, gerçekten kaliteli müzik çok nadir yapılmakta ve bu da ben ve benim gibileri yabancı müziğe çekmekte. Bir Led Zeppelin bir Black Sabbath gibi gruplar kaliteli müzik yaparak dikkatimizi çekmekte ve gençliğin bu müziklerle beyninin yıkandığı tamamen saçmalık. Bir şeye müzik diyebilmek için o şeyde bir alın teri, bir uğraşın olması gerekir. Bilgisayarın tuşlarıyla yapılan şey bir müzik değil bir oyundur.
Tabi ki yıkanıyor beyinleriAmerika'da özellikle çocukların üstüne oynanıyor hep. Justin bieber denen ibibik nerden çıktı sanıyorsun? 14-15 yaşında Amerika'da meşhur ediliyorlar. Miley cyrus 16 yaşında, Jonas brothers denen apaçiler, one direction hatta işin b.kunu çıkararak 6 yaşındaki çocuğa rap şarkı söyletip erotik klip çektiler ara bak gör
Ülkeye gelirsek de durum çok farksız değil dj bilmem ne asi bilmem ne bi de hayranları oluyor böyle gırtlaklayıp boğmak geliyor insanın içinden. Zaten bu ülkede iyi sanatçıya hiç bi zaman değer verilmedi İsmail YK cd leri satış rekoru kıra, youtube'da en çok izlenen video Ajdar'dır. Megastarımız Tarkan, Serdar Ortaç'tırAllah aşkına megastar diyoruz Tarkan diyoruz Tarkan'ın kaliteli müziklerini söyler misiniz? Serdar Ortaç'ın şarkıları da vasat. Yazdan yaza 1-2 şarkı yapar onlarda alışkanlıktan hit olur hep. Türkiye'de çok kaliteli müzik yapıyor denebilecek ve değeri kesinlikle bilinmeyen tek sanatçı TEOMAN'dır. O da müziği bıraktı lanet olsun.
bu gıcıklar bizim burada oturuyolar dövmek geliyor bazen içimdensivaslı olduğumdan utanır oldum