Yeni Fıkralar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsd

Üye
SON YILLARIN EN IYI FIKRASI

Tayyip ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava
atarlar.
Bush Tayyip'e
- "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü
"diriltiriz" der.

Tayyip altta kalmaz ve o da;
- "Bizdeki teknoloji çok farkli,
partimizin bütün elemanlari 100 metreyi,
3 saniyede kosmayi beceriyor" der.

Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i
bir düsünce alir. Danismanlarini
çagirir, ve attigi palavrayi anlatir;
-"Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne
yapariz?" diye sorar.

Danismanlardan biri hemen cevap verir:
-"Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?"
-"Hayir sormadik."

-"O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin
Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini
isteyin.
Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz
zaten
100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BİLGİSAYAR

temel yurtdışında temizlik işçisiymiş bilim adamları eşsiz bir pc yapmışlar adı blue bu bilgisayarın içinde dunyanın tum bilgisi varmış

bu pc yi tanıtmak için basın ordusunu ve bilimadamları çagırmışlar

alman b.a pc ye cok zor soru sormuş pc anında yanıtlamış amerikalı b.a pc ye daha zor soru sormuş yine pc anında cevaplamış

bilgisayarın tasarımcısı japon b.a en zor soruyu sormuş pc anında cevaplamış

orada temizlik yapan temel seslenmiş bir soruda ben sorayum

herkes başlamış kahkahaya sizin ülkede daha televizyon yok olsun sorayum işte ne o korktunuzmu

b.adamları

buyur sorda biraz eglenelim

temel pc. başına gecer tuşlara tektek basmaya başlar sorusunu bitirir b.a hangisine basacagım der b.a enteri gosterir

temel entere basar pc 30 sn gecer cevap yok 2 dakika gecer hala pc cevaplayamaz bu arada pc sallanmaya baslar dumanlar cıkmaya baslar ışıkları yanıpsonerken aniden boom patlar

tum basın ordusu ve b.a sasırır herkes ne sordun sen der temel derki ya bizim oraların meshur bir lafı vardı onu sordum

derler nedir o

temel- nevar ne yok gardaş dedim (milyarlık bilgi oldugu için inflak etti) :lol: :lol: :lol: :lol:

BİRAZ GULUN ARA VERİYORUM :D :D :D

evet temel biriktirdiği parayla 5 sene sonra trabzona doner ve taka bilgisayar diye sirket kurar ve pc takayı turk basınına tanıtır tum basın gelmiştir

bunu duyan yabancı b.a larda intikam için tr ye gelmişlerdir

temelin makineye alman b.a cok zor soru sorar pc taka biraz sallanır ama yinede cevaplar sonra amerikan b.a cok zor soru sorar bizim pc taka biraz sallanır ışıgı yanıp soner onuda cevaplar

japon b.a aklına temelin sorduğu soru gelir ve içinden şimdi gorursun der ve gider aynı soruyu sorar

pc de su cevap belirir

NE OLSUN BİRKAÇ APTAL BİLİM ADAMIYLA UGRASIP DURUYORUZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Yukarı