Yeni Baslayanlarda Kas ve Dirsek Ağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tnr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tnr

Üye
Merhaba Arkadaşlar Kas Çalışmasına Yeni Başladım Lakın cahıllkden dolayı ılk gunden cok yuklendım 100 tekrar yaptım dumbellla ve suan kasım ve dırsegımı hareket ettırınce ağrı yapıyor ama fazla bir ağrı yok acaba hamlık dan dolayı böle mi oldu yoksa başka bişeymi oldu?.Birde dha yenıyım bırakmalımıyım 1 hafta kadar yapmayı.:(

Merhaba Arkadaşlar Kas Çalışmasına Yeni Başladım Lakın cahıllkden dolayı ılk gunden cok yuklendım 100 tekrar yaptım dumbellla ve suan kasım ve dırsegımı hareket ettırınce ağrı yapıyor ama fazla bir ağrı yok acaba hamlık dan dolayı böle mi oldu yoksa başka bişeymi oldu?.Birde dha yenıyım bırakmalımıyım 1 hafta kadar yapmayı.:(

Herkesin başına gelen ve adına "ilk gün gazı" denen şey başına gelmiş.Benim kollarım sabitti :)

Merak etme 2-3 güne kadar azalır ve geçer.Ama ilk 1 ay bence çok asılma kilolara.Bu konuda tabi üstatlar daha iyi cevap verirler ama yılların pasif kalmış vicuduna fazla da yüklenme.

inş.Cevap için tesekkurller

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:52 ----------

ustadlarında cevabını beklerım:)

Back
Yukarı