Yeni basladim - Hardline protein ve Kreatin aldim yardim ?

Arkadaslar baslayali 2 hafta oluyor

Yasim 14
Boy 169 cm
Kol 32 cm

Gercekten Atletik bir vucuda sahibim yasima ragmen

Evde calisiyorum.

Dumbell mekik sinav ve cesitli tekniklerle ogrendigim nasi yapilacagini gayet iyi ogrendigime inaniyorum.

Kendimi daha da gelistirmek icin Hardline Protein ve Creatin Aldim.

Bunlari kullanirsam yararlari neler olur ?

Nasi Kullanmam lazim

Bide benim capima gore sizden duymak istiyorum ?

Cevaplarsaniz cok sevinirim.

öncelikle foruma hoşgeldin..yaşın çok erken ve sanırım komple vücut çalışmıyorsun..bunun yanında ağırda çalışmıyorsun..bu 3 kriter yanyana gelince supplement (ek sporcu besini) kullanmak yerine kaliteli beslenmen yeterli olacaktır..

ama seni dinlemem ben yinede kullacam diyorsan ;) düzenli dozajlarda beslenmenin yanında takviye olarak alabilirsin..

Re: Yeni basladim - Hardline protein ve Kreatin aldim yardim

UniquE-Key dedi:
Arkadaslar baslayali 2 hafta oluyor

Yasim 14
Boy 169 cm
Kol 32 cm

Gercekten Atletik bir vucuda sahibim yasima ragmen

Evde calisiyorum.

Dumbell mekik sinav ve cesitli tekniklerle ogrendigim nasi yapilacagini gayet iyi ogrendigime inaniyorum.

Kendimi daha da gelistirmek icin Hardline Protein ve Creatin Aldim.

Bunlari kullanirsam yararlari neler olur ?

Nasi Kullanmam lazim

Bide benim capima gore sizden duymak istiyorum ?

Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Önce forumu iyice bir oku sonra cretin nedir proteyin nedir bunları öğren ve sonrada hangi hallerde kullanılır kimler kullanır kaç yaşında kullanılır neden kullanılır ne zaman kullanılır bunlarıda öğren

öğrendikten sonra elindekileri nasıl muhafaza edeceğini söylerim :)

Önce forumu iyice bir oku sonra cretin nedir proteyin nedir bunları öğren ve sonrada hangi hallerde kullanılır kimler kullanır kaç yaşında kullanılır neden kullanılır ne zaman kullanılır bunlarıda öğren

brawothums:

edit : boş mesaj atmayınız..kuralları okuyunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzeldi Flexor:)
Lakin Whey özellikle Hardline'ınki gibi ucuz bir whey, beslenme desteği olarak bu yaşta da kullanılabilir bence. Bence arkadaş yeni başlayanlar için senin yazdığı program önerisi ve evde dumbell ile çalışma örneklerine bir baksın. Bunlarla kendni zorlayıp antreman sonrası whey kullanırsa olumlu etki görecektir.

İdmanların ne kadar ağır geçer ne kadar kaslarını zorlarsan ve iyi bir uyku beslenme ile süper sonuç alabilirsin 2-3 ay içinde...
-Süper sonuçtan kasıt;kavrulmuş,büyüyememiş,kart bir vücutsa dediklerin doğru :)
-Eleştirim yanlış anlaşılmasın,bilmiş gibi gözükmek istemem ama benim çok önem verdiğim bir konu;bu yaştakilerin V.G. çalışma sistemleri..
-Arkadaşın yaşı daha 14. Ewet belki şinav,mekik gibi egzersizlerde zorlama yapılabilir (ki bu bile dozajında olmalı) ama ayrıca dumbell yazmış. Bu yaştaki kişilere ağır idmanlar,kasları zorlamalar bence tavsiye edilmemeli.

Back
Yukarı