Yemekteyiz programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
>>> Allah Alayının Müstahakını Versin... O yemeklerden hiç biri benim soframdan bile geçmedi... Memur Çocuğuyuz bunada şükür... Şu adamlara Bak... Sanki Dünyada küfrettircekler şimdi... eee ne demişler Arap Yağı Bol buldumu orasına burasına sürer onlarda bu hesap... Her gün hangimiz Önüne Portakal Soslu et geliyor ??? Program mı yaptığını sanıyorsun ? Hayır resmen Türk milletinin Açlığıyla dalga geçiyorsun...

TV, kendini de kandırıyor, gibi...

Futbolun konuşulmadığı futbol programları, yemeğin konuşulmadığı yemek programları...

Bizim Erenköy'de bir bakkal var da adam branda yaptırıp üstüne "Yemekteyiz -Adamın İsmi-" yazdırdıydı, meğer adam programa katılıp terör estirmesiyle şöhret olmuş, hatta ikinci kere çağrılıp çıkartılmış. Hala duruyorsa o kareyi esasında çekmeliyim. Feci bir travma...

Şaka gibi...

Son düzenleme:
Bu programları hazırlayanlar ve sunanlar vatan değerlerini ortak değerleri olarak benimseyememiş kişiler. Amerikalılar discover channel, animal planet, science channel.. gibi kanallar da harika programlar yayınlıyorlar. Bizim televizyonda ya behlül var yada yemekteyiz o da olmadı izdivaç gibi programlar. Bunlar Türk gençliğinin gelişimini de olumsuz etkiliyor. RTÜK de programda küfür edildi diye ceza veriyor. Oysa programın kendisi zaten bir küfür!!! Ben sırf bunlar yüzünden televizyon izlemiyorum.

en acı olanı nedir biliyormusunuz , ne kadar rezillik o kadar reyting. ne kadar dedikodu ahlaksızlık o kadar reyting. toplum artık bunlara o kadar prim veriyor ki onlar da azdıkça azıyorlar. yarı aç yarı tok yatan insanların sırtından süper lüks araçlara binip villalar alıyor sonra da insanlarla dalga geçiyorlar. zavallı insanımızda , hikayede kazana konup yavaş yavaş haşlanan kurbağa gibi altında yanan ateşe aldırmadan bu kişilere programlarını heyecanla seyrederek destek oluyor.
bilmiyor ki o programların hepsi toplumu dejenere ediyor. yazık.

Saçmalıktan başka bir şey değil ama farkettiyseniz hep varlıklı yarışmacılar var...

Levent Kırca Olacak O Kadar'da değinmişti bu konuya

Yalnış anımsamıyorsam devlet memurları yarışıyordu

Bilmiyorum, en azından bizler iyilik güzellik adına, bunları değiştirmek adına çok çalışmalı çok okumalı çok öğrenmeliyiz diye düşünüyorum

Toplumu bu tür programlarla etki altına alıp uyutuyorlar

Diziydi, yarışmaydı derken aileler arasında aynı evde bile kopukluk oluyor

dediğiniz gibi bu programlar çok fazla reyting alıyor,anlamadığım nokta bunları kimin izlediği?
tiksinen de çok ama kim izliyor,nasıl bir kitle,neden izliyor............

dediğiniz gibi bu programlar çok fazla reyting alıyor,anlamadığım nokta bunları kimin izlediği?
tiksinen de çok ama kim izliyor,nasıl bir kitle,neden izliyor............

İşi gücü olmayan izleyici kesimi evlendirme programları bittikten sonra ölümcül bir boşluğa düşüyor. Akabinde yardımlarına ve feryatlarına Yemekteyiz isimli yarışma programı yetişiyor. O da mı bitti ? Üzülmeyin, sadece ''30 dakikalık'', ''yandaş'' haberlerden sonra diziler başlıyor ...

Back
Yukarı