Yemeklerde Acı Yemek?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve derek.hale tarafından 31 Ekim 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. derek.hale
    Offline

    derek.hale Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    221
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    arkadaşlar ben acıyı çok seviyorum. örnek tavuk göğsü haşlarken felan pulbiber karabiber doldururum hiç acımam. kurufasulye, barbunya gibi yemekler yerkende bu linkteki (http://o1310.hizliresim.com/1g/z/u2xqp.jpg) acı turşularından 4, 5 tane yerim.

    amacım yağ yakmak ve sizlere sormak istediğimse acıyı fazla tüketmenin yağ yakmaya olumsuz bir etkisi var mıdır veya kilo felan aldırır mı?
     
  2. tLh
    Offline

    tLh Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2009
    Mesajlar:
    63
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Kullandığın pulbiberin kaliteli ve gıda boyasından uzak olduğunu düşünüyorsan kullanabilirsin. Acı yemek uzun vadeli yağ yakımlarında oldukça etkilii aynı zaman da metabolizmayı da hızlandırıyor. Ancak fazlasının midene zarar vereceğini de unutma.
     
    derek.hale bunu beğendi.
  3. derek.hale
    Offline

    derek.hale Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    221
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    yorumun için teşekür ederim :) başka fikirleri olan varsa beklerim.
     
  4. Aranel
    Offline

    Aranel Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.008
    Beğenileri:
    611
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Aşırı tüketmiyorsan bence problem olmaz, ama aşırıya kaçarsan yağ yakımını etkilemez fakat başka sağlık sorunlarına yol açabilir. reflü, hemoroid vs.
     

Sayfayı Paylaş