Yavuz artık yağları yakıcak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZWEX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZWEX

Üye
Merhabalar 16 yaşındayım 1.65 boyum var. Artık kilolu olmaktan sıkıldım ve yağ yakmaya başlayacağım . Antreman olarak evde cardio yapıcam bir sitede gördüm . Beslenme olarakta bir program hazırladım ( okuluda düşünerek ) .

Sabah : 1 tabak yulaf ezmesi , 1 tane haşlanmış yumurta + 1 dülüm kepek ekmeği + 200 ml. süt

Ara : 10 tane badem

Öğle: Tavuk ekmek + ayran
Alternatif : Sandwich + süt ( okulun yemeğine pek güvenmiyorum )

Ara : Yeşil çay veya şekersiz Türk kahvesi

Akşam : Ton balıklı salata veya 1 tabak sebze yemeği

Günde 2.5 litre su ve abur cubur şeyler yok canım çok tatlı isterse kendime sütlaç yapıcam .

Sizce bu durumda kas kaybı yaşar mıyım ? Eleştirilerinize açığım .

Daha salona yazılmadım yakında yazılmayı düşünüyorum . İnşallah başarılı olurum

Ben beslenme uzmanı değilim ama amacın yağ yakmaksa ekmeği beslenme programından çıkarman gerektiğini düşünüyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim İnşallah Hedefinde Başarılı OLursun tavsiyemce ekmeği sabahları alman . Ama ben okulda yemek yemediğim için ekmek yiyorum 2 dilim çavdar yada tam tahıllı akşam 6 dan sonra bir şey yeme

Ben beslenme uzmanı değilim ama amacın yağ yakmaksa ekmeği beslenme programından çıkarman gerektiğini düşünüyorum
okulda başka birşey yiyemiyorum oda mecburiyetten
Teşekkürler ama okulda başka birşey yiyemiyorum acaba simit mi yesem ama oda karbonhidrat
Kardeşim İnşallah Hedefinde Başarılı OLursun tavsiyemce ekmeği sabahları alman . Ama ben okulda yemek yemediğim için ekmek yiyorum 2 dilim çavdar yada tam tahıllı akşam 6 dan sonra bir şey yeme
teşekkürler kardeşim inşallah ikimizde hedeflerimize ulaşırız[DOUBLEPOST=1395861471][/DOUBLEPOST]
sabahlari yumurtayi 3 e cikar. 3 bayazi ve 1 sarisi idealdir. Protein ve kaliteli yaglari biraz daha ekliyebilirsin.
teşekkürler çıkaracağım birde limonlu su yağ yakmada faydalı diyorlar acaba limonlu su içsem mi ?

Muhafaza edebileceğin bi çantan varsa plastik kaplarada koyabilirsin. Gerçekten amacına ulaşmak istiyorsan yemeğini yanında taşıyacaksın öyledir :)

inşallah amacıma ulaşırım yanımda götürmeye başlıyacağım öğlenleri salata olur aslında

Evet bugün yaptıklarım
Sabah : 1 tabak yulaf ezmesi + 1 haşlanmış yumurta
ara : bugün ara yiyemedim canım istemedi

Öğle : tavuklu sandwich + ayran

ara : 1 bardak ayran içtim

Akşam : 6 kaşık kuru fasulye + 6 kaşık bulgur pilavı + 1 bardak ayran

antreman olarak bunu yapıyorum şuan iyi gidiyor şimdilik dakika 5

Akşamları Protein Olarak Beslenmen tavsiyemdir kardşeim çok iyi değilim bu konularda ama 1 haftada 3 kg verdim 4 gündür devam ediyorum bence bir göbek salata üstüne kuru fasulyeyi boşalt 3 kaşık yeter hem tad bakımından sana salatayı sevdirir

Örnek Akşamları Ben Az peynir parçacıklı az zeytinyağlı göbek salata yiyorum

Akşamları Protein Olarak Beslenmen tavsiyemdir kardşeim çok iyi değilim bu konularda ama 1 haftada 3 kg verdim 4 gündür devam ediyorum bence bir göbek salata üstüne kuru fasulyeyi boşalt 3 kaşık yeter hem tad bakımından sana salatayı sevdirir

Örnek Akşamları Ben Az peynir parçacıklı az zeytinyağlı göbek salata yiyorum
teşekkürler tavsiyen için salataya hangi peynir markası kullanıyosun lor mu ?

Lor bazen lorum bitiyor normal babamın aldığı peynirden tabi bu salatanın yüzde 5 ni kaplıyo
yüzde 95 i salata[DOUBLEPOST=1395941181][/DOUBLEPOST]Birde Heralde okuyosun tavuklu sandwich yiyorsun dimi sandwich yerine eti form bisküvilerinden al ondan ye kızlar görmesin felan diyosan gizli gizli yersin bir şey olmaz yanına 1 avcuç kuruyemiş iyi gider bir zararı olmaz eve gelincede yemeğini ye ama salata olsun ne biliyim tavuk sote

Lor bazen lorum bitiyor normal babamın aldığı peynirden tabi bu salatanın yüzde 5 ni kaplıyo
yüzde 95 i salata[DOUBLEPOST=1395941181][/DOUBLEPOST]Birde Heralde okuyosun tavuklu sandwich yiyorsun dimi sandwich yerine eti form bisküvilerinden al ondan ye kızlar görmesin felan diyosan gizli gizli yersin bir şey olmaz yanına 1 avcuç kuruyemiş iyi gider bir zararı olmaz eve gelincede yemeğini ye ama salata olsun ne biliyim tavuk sote
yok ya kızların görmesinde birşey yokta daha alışverişe çıkamadık bugün çıkıcaz badem eti form yeşil çay falan aldıracam sadece bugünlük böyle

Back
Yukarı