yardıımmmm

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve mhgoktas tarafından 5 Haziran 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. mhgoktas

mhgoktas Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    slm arkadaslar gecenler sitede bir konu okudum ama yeniden bulamadım o konuyu .konu antremanda isteksizlikği önleyici istek ve güç arttırıcı ile ilgiliydi.hangı urun daha iyi

2. fitnessboy

fitnessboy Yeni Üye

Beğenileri:
    169
    Ödül Puanları:
    0
    Bende o siteyi gördüm evet hatırlıyorum.Marka olarak jack 3d.Yalnız kullanan kişilerden ürünü beğenen de var, beğenmeyende.Genelde beğenen kişiler motivasyon sağlamada yardımcı olduğunu ve istek ve azimi arttırdığını ayrıca performansı'da arttırdığını söylüyorlar.Beğenmeyen kişiler değil de beğenenler ama bazı yan etkileri olduğunu düşünenler ise; genelde uykusuzluk çektiklerini,antreman içinde değilde antreman bittikten sonra vücutta büyük bir yorgunluk hissi ve isteksizlik hali olduğunu yani bu yaşanan iyi hadiselerin tam tersine döndüğünü söylüyorlar.Ürün bu türlü yorumlar var bu yorumlara göre değerlendirip alıp almayacağına karar verebilirsin.Şahsi görüşüm ürünü derinlemesine bir araştırma yapıp almandır.Eyer ki alacaksan da zaten bildiğim kadarıyla protein tozu değil'de performans arttırıcı içinde creatin,kafein gibi maddeler bulunan bir ürün bu ürünü alırsan zaten antremandan önce kullanmanı tavsiye ediyorum.Sonuçta güzel etkileri olduğu gibi yan etkileri de var almayı düşünüyorsan iyi düşün derim.

Son düzenleme: 6 Haziran 2011

Sayfayı Paylaş