• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 20 Kilo 67 Boy:180 bu vücut şekil alırmı

seryil46

Üye
merhaba arkadaşlar.body e başlayalı 6.günüm oldu.sizce bu vücudu 2 ayda düzenli olarak çalışsam adam edebilirmiyim?

Eklentiler

• serkan2.jpg
    serkan2.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 879
  • Serkan.jpg
    Serkan.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 1.167
  • adsız.jpg
    adsız.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 762
  • serkan1.jpg
    serkan1.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 733
Son düzenleme:
bu iş sadece sekil işide değil bu kafayla gidersen ilerleyemezsin

hacim lazım buda kolay olmuyor iyi bir beslenme hic emek harcamadan ugrasmadan 2 ayda hoppadak sekil olmaz hayal ediyorsan vazgec

bu bir süreç belki 1 sene 2 sene 3 sene 6 sene sürecek pilav tavuk yapacaksın yiyeceksin kusana kadar o tavugu haslıcaksın kokusu seni öldürecek sonra pilav dan bıkacaksın antreman yaparken son 1 tekrar diye yırtınacaksın ama 1 tekrar zor bile cıkacak

hergün bugün son diyeceksin ama yine gidip antreman yapacaksın olmuyor diyeceksin moralin bozulcak tekrar baslıcaksın

yani bu işler için 2 ay değil en az 3-5 sene lazım

Ben aralıklıda olsa sıkı calısma suplement ve hap destekli okuz gıbı yedım Ama 9 ayda adam edemedım adamına gore degısır.

aslında acelem yok ama ne kadar süre içinde şekil alabileceğini merak ediyorum...

Benim msg altindaki imza bolumunden gelisimimi gorebilirsin. Bu, zaman, emek ve para isteyen bir sürec. Genetik yapın bile muhtesem olsa, 2 ayda bence bir sey beklemek hayal olur. 2 ay icinde degil de, 2 sene icinde ne olur diye sormaliydin :o

Cok iyi beslenme + hakkını verdigin bir antreman + dinlenme= Her ay fark edebilecegin bir gelisim...

...ama 2 ayda?

Hic bulasma bu zahmetli ve külfetli işe derim....;)

Benim msg altindaki imza bolumunden gelisimimi gorebilirsin. Bu, zaman, emek ve para isteyen bir sürec. Genetik yapın bile muhtesem olsa, 2 ayda bence bir sey beklemek hayal olur. 2 ay icinde degil de, 2 sene icinde ne olur diye sormaliydin :o

Cok iyi beslenme + hakkını verdigin bir antreman + dinlenme= Her ay fark edebilecegin bir gelisim...

...ama 2 ayda?

Hic bulasma bu zahmetli ve külfetli işe derim....;)

--------------------------
katılıyorum.bırakmıcam Allah izin verirse...

doğal yapıyorsan bu sporu ve kendin kendi vücudunda fark arıyorsan , ki kendin farkını hissetmek dışardan fark edilmekten daha zordur biraz sabırlı olmalı ve 6-7 ay sonra kendini kontrol etmeni önerebilirim.Ama sen fark aramaktan öte cok iyi vücut yapmak istiyorum dersen doğal beslenirsen 2 yılda istediğine yakın olabilirsin ek besin kullanırsanki eminim kullanmak istersin 1.5 yıldada istediğin vücut tipine ulaşabilirsin tabi istediğin vücut ; 180/80 yağsız bir şekilde ise.

beslenme gerçekten çok frakedio mu? zayıfım normalde(1.80-67 kg) ama bu sporu askere kadar brakmam die düşünüorum yani önümde uzun bi yol var...
bnm programım ise yeni başladığım için bu aylık(ağırlık olarak12.günümdeki ortalama kaldırdığım ağırlıkları yazdım sıralarında yanlışlık olablir)
ilk başta şınav 4x8
bench press 4x8(7.5 kg)
butterfly 4x8(35 kg)
dumbel kolları başımızn üstüne kaldırarak adı herneyse 4x8(4kg)
push down 4x8(35 kg)
ayakta dumbel kolları dumbelı omzumza getircek şeklde 4x8(7.5 kg)
lat press 4x8 (35 kg)
leg extension 4x8(35 kg)

başlangıca göre düşük bi programmı yoksa yeni başlayanlar için ideal bir program olablirmi?
bilgilendirme açısından yardımcı olursanız sevinirim...

bu işin % 20 antreman %30 dinlenme % 50 beslenmedir beslenme olmadan istediğin kadar calıs ilerleyemezsin

bu vücuda göre buffterfly 35 girmen zor gibi ama yapıyorsan iyi onu yapabilen benchpress de 7.5 kg dan daha cok kaldırabilir

yani ben anlamadım benchpress de 7.5 kg nasıl oldugunu sağ tarafa 7.5 sol tarafa 7.5 15 kilomu yoksa baska sekilde 7.5 kg mı acayip bir sey oldu

Son düzenleme:
Merhaba Seryil46,

Göbekte bir şey yok derken kas oluşumundan mı, yoksa yağ yakımından mı bahsediyorsun pek çıkaramadım. Fakat karın kası yapmak istiyorsan ve bu işe yeni başladıysan her antremandan önce 20dk bisiklet iyi gelecektir. Tabii bunu mekik, çakı vs. ile desteklemen gerekir diye düşünüyorum. Göbeğin erimeye başladığında kasların gelişimin görürsün.

Bana şey ilginç geldi, baştaki fotolarda yüzün kameraya dönük olanı kapamamışsın da arkan dönük olanda kafanı kapamışsın neden anlamadım :D:D
Ayrıca normaldir beslenmeye devam et.
bak arkadaş güzel söylemiş "bu işin % 20 antreman %30 dinlenme % 50 beslenmedir"
başarılar.

Back
Yukarı