6 ayda 35 kg? Hızlı vermişsin.. Hızlı verincede sarkan derilerden dolayı şikayetler oluyor. Ayda 2 ile 4 kg arası verseydin sarkmalar olmazdı neyse olan olmuş. Bi yandan bakılırsa iraden güçlü

Tebrik ediyorum. Sarkan deriler zamanla toparlayacaktır kendini. Aceleye gelmiyor. 35.ci haftaya geldim 27 kg kayıptayım kısacası 9 ayda verdim ve sarkmalar olmadı millet şaşırıyor. Yaz geldiğine göre bol bol yüzmelisin. o zaman derilerin toparlar ama 1 hafta değil 1-2 ay yapmalısın.
çatlak konusuna gelirsek bendede var. koltuk altlarında ve yan karında minik çatlaklar mevcut. onlar hakkında yapabilecek pek bişi yok. zamanlar kaybolacagını sçylüyorlar kimileri salyangoz yağı ile düzelebileceği söylüyorlar ama önemsemiyorum çünkü bizler erkeğiz

çatlaklar anca geridirince ve yarım metreden yaklaşınca parlak ışık altında anca belli oluyor.
Yatmadan once metabolizma hızlandırmak gereksiz. Uyku duzenini bozar. Zaten vucudumuzda bazal metabolizma var. uyusanda yakar yağları. Hem spordayken hızlandırılan metabloizma kolay kolay yavaşlamaz emin ol son 1 hafta 3 gun kardiyosuz ve sporsuz geçti ve o gunlerde pizza bira cips götürdüm ona rağmen kilo kaybım ve iincelme var. Demekki metabolizma yavaşlamamış bu yuzden kafan rahat etsin

tabiki 3 gunun sonunda kardiyo ve spora başladım yoksa devamını getirirsen elbet metabolizma yavaşlamaya başlar o tehlikeli
Videoyu izlemedim zaman kısıtlı oldugundan dolayı ve diger soruları arkadaşlar yanıtlasın biraz fazla sormuşsun

Genişletmek için tıkla...