arkadaşlar foruma nerdeyse 1 yıldır yazmıyordum askerlik ve iş güç yoğunluğundan ,tabi bu süre içinde de haytımdan spor tamamen çıktı ve inanılmaz bir kilo alımı geldi ,yoğun iş temposu ,düzensiz beslenme alkol tüketimi falan derken vücudum korkunç bir hızla değişti alınan ekstra 20 kilo(şaka gibi ama gerçek) ki nerdeyse tamamı yağ neticesinde psikolojim bozuldu ,askere gitmeden nişamlından da ayrılınca saldım kendimi tamamen askerde herkes kilo verir bense beş ayda sadece 4 kilo verebildim dönüştede anında geri geldiler tabi şu an aynaya bile bakamıyorum iğrenç derece sarkmış bir göbeğim var sanki sonradan monte edilmiş gibi duruyor
artık bu duruma bi dur demek istiyorum ve o yüzden ilk 45 gün için oldukça radikal bir diyet uygulayacağım haziran sonua kadar iş yoğunluğundan spor yapmam imkansız 30 gün sonra spor eklenince kardio ile takviye edeceğim bu çabalarımı.
boy:184 cm
kilo:103
diyet olarak karbonhidratı ilk 45 gün için sıfırlıyorum başka çarem kalmadı kastan giderse gitsin artık
sabah öğünlerinde protein alımı yapıcağım yumurta beyazı veya tavuk göğsü şeklinde
öğlen ve akşamlarıda sadece salata tüketiceğim öğlenkinde 1 kaşık zeytin yağı kullanıcam akşam ki yağsız olucak.besin takviyesi olarak multi vitamin alıcağım kardiyoya başladığım zamanda animal cuts yada clenbuterol ekleyeceğim.
biliyorum bu program çok dengesiz ve zararı olabilecek bi program ama inanın başka çarem kalmadı,fazla kilolarım yüzünden asosyalleştim resmen yaşama sevincim azaldı hergünüm daha kötüye gidiyor.
geçen zaman içinde resimlerle birlikte gelişimi sizlerle paylaşıcağım .hedefim 45 gün sonunda 80-90 kilo civarı olmak .şimdide durumun ne kadar vahim olduğunu görmeniz için bi kaç resim ekliyorum
resimlerde durumun ne kadar vahim olduğu ortada sizden tavsiyelerinizi bekliyorum
-
- Dosya Boyutu:
- 48,4 KB
- Görüntüleme:
- 543
-
- Dosya Boyutu:
- 37,3 KB
- Görüntüleme:
- 542
Son düzenleme: 29 Mayıs 2010