yağ yakma programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuse

Üye
17 yaşındayım 1.80 boyum var kilom 82 amacım 74 e düşmek bunun için bir sor salonuna yazıldım cardio çalışması yapıyorum tam olarak bir diyet uygulamıyorum ama ne yiyorsam normalde onun yarısını yavaş yavaş yiyorum tuz şeker çıktı hayatımdan çok az ekmek yiyorum günde 2 dilimi geçmez fakat öğrenci oldugum için 7 saat okuldayken sadece 2 poğaça yiyorum öğle yemeği gibisinden birde yanında 2 elma fitnes programım

15 dakkika koşu
15 dakika bisiklet
3x15 düz mekik
4x20 adını hatırlayamadım ama aşağı doğru eğik mekik aletinde sağa sola doğru mekik
3x15 crunch
3x12 1.5 kiloluk barbell ile mekik
15 dakika bisiklet

programımı ve beslenmemi değerlendirirmisiniz

bence okulda poğaça yerine evde tam tahıllı ekmeğin içine lor peyniri,tavuk ,ton balığı gibi şeyler götümelisin ilk 1 ay programa böyle devam et fakat sonra ağırlık çalışmalarına başlamalısn

teşekkürler bide ben çok fazla terliyorum antrenmandan sonra tişörtümün rengi tamamen değişiyo üzerimden buhar çıkıyo bunun nedeni nedir

38 gün oldu şuan 76.8 kg ım ama göbek falan aynı gözle görüceğim bi değişiklik pek olmadı antrenmanda çok fazlaterliyorum acaba ben hep sumu atıyorum lütfen yardım

1-akşam saatlerinde makarna pilav ekmek yeme
2- sabah kahvaltı menün geniş olsun
3-sabah kalkınca hiç bişey yemeden soğuk su iç 2 bardaK
4-kardiyonun yanında hafif olarakta ağırlık çalış ama fazla ağır değil hafif ve çok tekrar kardiyoya faydası olur
5- light süt light yoğurt
6- beyaz ekmeği şekeri tuzu hayatından tamamen çıkar

Son düzenleme:
hafifte olsa ağırlık kaldır temel hareketleri yap bunun yanında bol proteinli şeyler ye yağ yakıcı olarak sirke c vitaminli besinler portakal mandalina vs şeyler tület hamur işi kızartma un tuz şeker yağ bunları hayatından çıkar buğulama haşlama ızgara tarzı şeyler ye saat 6dan sonra karbonhidrat almamaya özen göster geç saaat yemek yeme günde 6 öğün yada 5 öğün yemek ye 3 saate bir mesela depar yöntemi ile koşu (H.I.I.T)bol bol bisiklet tiwist mekik bel hareketleri ayrıca terlemen çok iyi insanlar terlemek için tozlar alıyorlar ve 38 gün için gidişat güzel yavaştan ağırlıkların altına girmeye başla ama öncelikle varsa hocana bi danış

Son düzenleme:
bir kaç ayrıntı unutmuşum basit gelsede ne kadar erken yatıp erken kalkarsan metabolizman o kadar hızlı olur dolayısıyla yağ yakımın. birde akşamları karanlık ortamlarda oturma sürekli ışıklı dur. karanlık ortam melatonin salgısını artırır dolayısıyla metabolizma yavaşlatır yağ yakımın yavaşlar

1-akşam saatlerinde makarna pilav ekmek yeme
2- sabah kahvaltı menün geniş olsun
3-sabah kalkınca hiç bişey yemeden soğuk su iç 2 bardaK
4-kardiyonun yanında hafif olarakta ağırlık çalış ama fazla ağır değil hafif ve çok tekrar kardiyoya faydası olur
5- light süt light yoğurt
6- beyaz ekmeği şekeri tuzu hayatından tamamen çıkar

geçen hafta fazla ağırlık çalıştım 300 gram kilo aldım :D dediklerinize harfiyen uyucam teşekkürler

Ama bir doktor kontrolüne gidebilirsin .ve bi kaç ay sonra gidersin. kaç kilo kaybettin. yağdan ne kadar kaybettin kastan ne kadar kaybettin öğrenebilirsin

Back
Yukarı