Yağ Yakım ve Antrenman Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leqion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Leqion

Üye
Konuyu açma amacım kendimi kontrol altında tutmak.
Kilo : 110 kg. -> Hedef(ilk) : 100 kg.

Antrenman ve diyet ile hedefime ulaşacağım.
Sınavı atlattığımdan ötürü boş zamanlarımda varken kendimi kontrollü bir şekilde sporumu yapacağım.

Haftada 6 gün antrenman ve diyet uygulacağım.

Diyet Proğramım Sapmadan ;
Sabah Öğünü : 2 Yumurta , 1 kase tahıl gevreği.
Öğlen Öğünü : Küçük tabakta haşlanmış tavuk , 1 kase yoğur ve açlık durumuna göre açsam 1 dilim kepek ekmeği aksi taktirde ekmek yok.
Akşam Öğünü : Öğlen öğününün aynısı bazen yorgunluktan yemeyebiliyorum.
Antreman Proğramım Sapmadan ;
Standart Hareketler : 30Dk yürüyüş(hızlı tempo) , 10-15 dk Eliptic , Karın - Bel Seansı
Proğram bugün yeniden düzenlenecek ondan yazmıyorum akşam güncellerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyetime tam uymasamda elimden geldiğince ve bütçeme uygun şekilde besleniyorum.
Neredeyse akşam öğünü yiyemeyebiliyorum.

Antrenman proğramımı ise kas gelişim olarak değilde . Yağ yakma amaçlı olarak hafif seri ve tekrar sayısı fazla olarak çalışıyorum. ve inanıyorum ki spor ve diyet , hayatımı ve kendime olan güvenimi kat kat arttırdı. Ayın 12sinde ölçüm günüm var ölçülerimdeki farklılıkları paylaşacağım yakında iyi akşamlar . herkese başarılar

Günde ortalama olarak 1saat (yarım saat eliptik - yarım saat hızlı tempoda(sabit) yürüyüş) kardio yapıyorum.
Yağı tuzu bırakmama rağmen arada çikolata yiyordum ve dün(28 nisan) itibariyle kilom 106 çıktı yağ yakıcı ve antrenmanı çok aksattığım halde gelişmeyi görünce azmim yeniden geldi çikolatayı ve tantuni(dürüm) gibi diyeti bozcak şeyleri tamamen bıraktım. 120li prof. hydroxcut aldım ve düzenli antrenman ve diyete geri döndüm gözle görülür bir zayıflama mevcut 1 ayda 4 kilo bile 1 kişi için güzel bir gelişme hedef 90 kilo ve önümüzdeki hafta protein + fitness anternmanına ağırlık vereceğim şimdilik bu kadar iyi akşamlar

Back
Yukarı