Kuruyemişten 33 gr beyaz peynirden 17 gr yumurtalardan 10 gr diğer kalanlarda yemeklerden geliyorbu günlük 60 gr yağı nereden alıyorsun anlayamadım halen 540 cal. yapar bu ?
Geçmiş olsun.. sanırım ofansif oynuyorsun.. futbolcu sakatlığı resmen.. helvalar yaktı başını![]()
Valla benim oynadiklarimin çoğunda takım halinde defans ve ofans denk gelmedi.. ileri gidip gelmeyen adamlar çok.. ha o dediğini yapabilenler de takım olmuştur.. hep aynı adamlar olursa olur.. bizim gibi ayda yılda bir topa ayak sürersen böyleSağolasın aslında hep var olan bir sorun bende kronik vakaya dönüştü 3 sene içinde sağ sol toplam 30 a yakın burktumİlk burktuğumda sağ ayak tarak kemiğim çatladı yıllar önce
Normal zamanda burkunca sorun yokta eğer havadaysam düşerken birinin ayağına yada yere yan basıp burkulursa davul oluyorÇok şükür topa takılıp burktum
Bu arada halı saha bu ofans defans alayı bir oluyor
![]()
Valla benim oynadiklarimin çoğunda takım halinde defans ve ofans denk gelmedi.. ileri gidip gelmeyen adamlar çok.. ha o dediğini yapabilenler de takım olmuştur.. hep aynı adamlar olursa olur.. bizim gibi ayda yılda bir topa ayak sürersen böyle
Dikkat et bence.. kilo olarak biraz daha düştükten sonra daha iyi olur performans.. kroniklesmis bu sakatlık sende.. boksör misali.. aynı yere devamli darbe almaktan.. geçmiş olsun tekrardan..
kaç kilo verdin fotoğraf bafore after varmı
insanty indirdim haziran başında başlamayı düşünmüştüm ancak binada yaşıyorum ve alt komşu aşırı rahatsız olacağından şimdilik vazgeçtim..ben senin insanity warkout yapıp diyet yapmanı daha hoş görüyorum