Merhaba Abilerim Uzun Süredir Bodyforum Ailesiyle Yani Sizlerle Beraberim 2 Aydır Yağ Yakımı İle Uğraştım Ama Profesyonelce Olmadı Bel Cevremi 7 Cm Kadar İncelttim Ama Bek Belli Olmadı Şuanda Kilom 61 Amacım Kilo Deyil Full Yağ Yakımı Ve Bu Konuyuda Sizlerle Açmak İstedim
Buraya Beslenmemi Yazıcam Ve Beraber Bazı Şeylere Karar Vercez
Öncelikle Yaşım 16 Oldugundan Diyet Gibi Bir Saçmalık Yapmıyacağım Yok Onu Kes Yok Bunu Kes
Kesceğim 3,4 Şey Vardı Halen Onlar Olacak
..................Beslenme ........................
Örnek Beslenme Şekli :
Sabahları : Eger Acelem Yoksa : 2 Yumurta haşlanmış Domates 2 Dilim tam Bugday Ekmeği Peynir Çay(Şekersiz)
Acalem varsa : Mısır Gevreği
Öğlen : Yine Kahvaltı Olabilir Yada Evde Ne Varsa Pilav(Bulgur pilavı tercihi ama arada pirinçte olabiliyor) Çorba Yogurt
İkindi ye Doğru Okuldan Dönüyorum ve Aclıktan Geberiyorum Saat 16:00 De Dönüyorum Ve Haftada 3 Gün Saat 17:00 da antremanım oluyor ondan acıkıyorum ve yogurt tarzı Light Şeyler Yiyorum
Akşam Yemeği Ne Varsa Ekmeksiz :
Çips Kola Harici Şeker Katıyağ Tuz Goflet ===Tüketmiyorum Ama Günde 1 Tane Dondurma Tüketiyorum Cornetto
Beslenmem Bu Şekil Antremana Gelirsek İse
--------------Antreman------------------------
Haftada 3 gün
30 Dakika Kardiyo : Genellikle Koş Yürü Yapıyorum Sonrasında VG
Vg yi açıçak olursak her türlü kas grubunu çalıştırıyorum gögüs bacak kol sırt mekik le pekiştirme
Fotografları Bugün Akşama Cektim Midem Biraz Daha İnik Sabahları Haliyle Şuanki Ölçülerim : Boy 172 Yaş 16 Kilo 61 Bel 83
Gelişimlerimi Resimleyeceğim Sizin Yardımlarınızla Yol Katedersem İşşallah Ama Baya Alcak Gibi Amacım 2 Aya Göbek Gögüsün İnmesi :S
Buraya Beslenmemi Yazıcam Ve Beraber Bazı Şeylere Karar Vercez

Öncelikle Yaşım 16 Oldugundan Diyet Gibi Bir Saçmalık Yapmıyacağım Yok Onu Kes Yok Bunu Kes

..................Beslenme ........................
Örnek Beslenme Şekli :
Sabahları : Eger Acelem Yoksa : 2 Yumurta haşlanmış Domates 2 Dilim tam Bugday Ekmeği Peynir Çay(Şekersiz)
Acalem varsa : Mısır Gevreği
Öğlen : Yine Kahvaltı Olabilir Yada Evde Ne Varsa Pilav(Bulgur pilavı tercihi ama arada pirinçte olabiliyor) Çorba Yogurt
İkindi ye Doğru Okuldan Dönüyorum ve Aclıktan Geberiyorum Saat 16:00 De Dönüyorum Ve Haftada 3 Gün Saat 17:00 da antremanım oluyor ondan acıkıyorum ve yogurt tarzı Light Şeyler Yiyorum
Akşam Yemeği Ne Varsa Ekmeksiz :
Çips Kola Harici Şeker Katıyağ Tuz Goflet ===Tüketmiyorum Ama Günde 1 Tane Dondurma Tüketiyorum Cornetto

Beslenmem Bu Şekil Antremana Gelirsek İse
--------------Antreman------------------------
Haftada 3 gün
30 Dakika Kardiyo : Genellikle Koş Yürü Yapıyorum Sonrasında VG
Vg yi açıçak olursak her türlü kas grubunu çalıştırıyorum gögüs bacak kol sırt mekik le pekiştirme

Fotografları Bugün Akşama Cektim Midem Biraz Daha İnik Sabahları Haliyle Şuanki Ölçülerim : Boy 172 Yaş 16 Kilo 61 Bel 83
Gelişimlerimi Resimleyeceğim Sizin Yardımlarınızla Yol Katedersem İşşallah Ama Baya Alcak Gibi Amacım 2 Aya Göbek Gögüsün İnmesi :S