Yağ yakım günlüğü Başlangıç: 12.12.2011

Sabahları erken kalktığım için pek halim olmuyor yemeğe. Yulaf yiyip çıkıyordum bu yüzden. Akşamdan hazırlıcam bundan sonra.
Örnek olarak bir gün için şöyle yapayım diyorum;
Sabah:
3 Yumurta + Peynir(Genelde peynir çeşitlerinden yerim lor,yağlı,kaşar vs. sorun olmaz herhalde) + Domates + Salatalık
Öğlen:
Bulgur pilavı, tavuk göğsü, yeşil salata yoğurt
Akşam:
Tavuk, et, balık. Salata yine aynı şekil.
Bayağı inceldim zaten artık ağırlık çalışmaya başladım. Whey Protein Tozuda alcam markasını daha kararlaştırmadımda. Protein tozunu bu programa nasıl monte edebilirim ?

Bel ne durumda ölçü vs aldın mı

26.03.2012
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek + domates + salatalık + 100 gr lor peyniri yedim acelem olduğundan.
Araöğün:
3 yumurta + yoğurt 100gr
Öğlen:
Yeşil Mercimek + Ton balığı + zeytinyağlı salata
Antreman sonrası:
1 ölçek whey
1 saat sonra:
Tavuk göğsü

29.03.2012
Sabah:
3 yumurta + peynir + 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği + domates + salatalık
Ara öğün:
1 bardak süt, 100 gr lor peyniri
Öğlen:
1 Kase Mercimek çorbası, ege salatası, ton balığı
Ara öğün:
1 fincan şekersiz sert türk kahvesi
Akşam:
3 yumurta + peynir, salata ( şuanda tek olduğum için pek yemek yapamıyorum :D )

Sabah:
Yulaf ezmesi, süt, domates, salatalık, whey
Ara öğün
3 yumurta + 75gr civarı y.yağlı peynir + 4 adet zeytin
Öğlen:
Mercimek çorbası, ton balıklı salata, sarımsaklı yoğurt
Ara öğün:
Sade, sütsüz, şekersiz nescafe 1 fincan
Akşam
Semizotu yemeği + 100 gr tavuk göğsü + 3 ince dilim haşlanmış patates

Bugün yağmur dolayısıyla antreman yapmadım. Programdaki eksik ve yanlışlar ile ilgili görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.

Sabah kahvaltı edemedim, geç kaldım:
Peynirli pide aldım 2 tane, limonata(9.00)
Ara öğün: 100gr lor peyniri, 1 bardak süt(12.00)
Öğlen: 3 yumurta(sabah yemediğim için), mercimek çorbası(15.00)
Akşama ise balık(çupra) yiyeceğim ve yanında salata.(19.00)

Sabah;
2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği + 75gr peynir + domates
Ara öğün;
3 adet yumurta + süt
İkindi:
Yoğurt + Salata + Yulaf
Ağırlık idmanı: 18.30
Akşam:
2 tabak taze fasülye kıymalı, tavuk göğsü, yoğurt

Yediklerin yalnızca yazdıklarından oluşuyorsa belinin daha incelmesini bekleme... Ek olarak gün gelip de artık diyeti tutamaz hale gelirsen hızla kilo alacaksın. Bu kadar az kalori alarak zayıflamaya değil kas kaybına neden olursun. Aldığın günlük kalori miktarını makul seviyelere çıkarmalısın öncelikle...

haklı ayrıca makarna ve pilav göremedim ekmekte yemiyorsun
çok merak ediyorum yulaf ezmesi hariç hiç karbonhirat almıyormusun bunların yanında ekmek yiyorsan tamam ama ekmek yemiyorsan gram kas arttıramazsın bunun yanında yağ yakıyım derken daha çok kas kaybına uğrarsın protein açısından gayet iyi köfte ton balığı yumurta bide süt göremedim onuda eklersen yararlı olur yağsız süt ekle ve ekmekde ye yemeğin yanında bu arada kepekli kepeksiz farketmiyor kilo açısından kepeklini tek faydası lif açısından zengin olması

Sabah;
2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği + 75gr peynir + domates
Ara öğün;
3 adet yumurta + süt
İkindi:
Yoğurt + Salata + Yulaf
Ağırlık idmanı: 18.30
Akşam:
2 tabak taze fasülye kıymalı, tavuk göğsü, yoğurt

bunu sonradan farkettim tam tahıllı ekmek yemen iyidir bunu arada değilde düzenli olarak ye kas kaybı yaşamazsın

Son düzenleme:
Antreman programını düzenledim zaten. İlk başlarda benim kas yapmaya ilgim yoktu sadece kilo vermek için başlamıştım. Şimdi şekillendirdim programımı.

Antreman programını düzenledim zaten. İlk başlarda benim kas yapmaya ilgim yoktu sadece kilo vermek için başlamıştım. Şimdi şekillendirdim programımı.

kas yapmaya ilgin yoksa bile kilo vermek yağ yakmaktır eğer kaslarıda yakarsan bu sefer çok zayıf görünürsün hoş bi görüntü olmaz hazır kilonu eritirken kullan zayıfken kas yapmak daha zordur kiloluyken arada kas çalışamaya bak ki kilolar sadece erimiş olmasın belli bi kas kütlesi oluşsun

sen zaten değiştirdim programı dedin ama başka ihtiyacı olan arkadaşlarımız varsa burdan yararlanmaları için yazdım

Yararlancak olan kişiler kesinlikle 5. sayfadan sonra yararlansın zaten.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:53 ----------

Bugunkü beslenmem:
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek, 3 yumurta, süt
Ara öğün:
Yoğurt 1 kase, yeşil çay
İkindi:
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yoğurt 1 kase yaklaşık 150gr
18.30 ağırlık antremanı
Antreman sonrası:
1 ölçek whey, üzüm suyu
Akşam:
100 gr lapa pirinç, tavuk göğsü

07.04.2012 ölçüleri;
Bel: 88 cm
Göğüs: 94
Omuz:113.5 [2. ölçüm 113]
kol: 33.5 cm
Yeni beslenme programımda kendımı daha zinde ve daha güçlü hissediyorum. Ağırlıkları biraz daha arttırabiliyorum ve son sette yarım bırakmıyorum. 2 ay içinde istediğim forma girip hacime geçmek istiyorum.

Back
Yukarı