valla arkadaslar bende bır cok sayfaya gırdım herkes.. dolu seyler var demıste ılk msjmı yazım..
cıdden bende baslayalı hayatım spora gectı.. son donemlerde unıversıte. vs arkadas muzık iş aile bır cok psikolojik sebepen kapandım herseye. pc basında kılo aldım gobek yaglandı.. hepde karın kasıydı.. ama alıskanlık oldu bı ara kola ruffles.. gece gunduz. iş yerinde bile.. şimdi spora basladım tekrardan. 1 ay gıtmıstım onceden.. sımdı 1 hafta oldu.. ama öyle bi calısıyorum kı. fızıgıme gore. 1 saat koşu bandı daha fazla yada.. 70le kosuyorum

bısıklet.. sonra mekık hıc durmadan 100 dahada yaparım.. yapıyorumda vakıt buldukca.. alete ellerı tutuyorum. belı cevırıyorum.. sonra sopa cevırıyorum.. 50 koyuyorum kılo bıleklerle kaldırıyoru.. gogus cıkarma aletını 50e alıyorum 100 yapıyorumdur ondada. kımseyle konusmuyorum spora ypaıyorum.. ee tabii bişeylerde yemıyorum 2 3 gundur.. cubuk kraker aldım en son bugun 2 tane onları yedım. aksam spor.. okuz gıbı calıscam. spordan sonrada su ıcerım kucuk bısey atarım azıma yatarım. bundan sonra oyle. erıtmesı cok zor ya.. karnım aynı gıbı ama belde ıncelme var az ama ust tarafda gogsun altında. karın tarafı gene var.. bakalım duzenlı her aksam calısıyorum. işten sonra kapanıs 11.. ben saat 10a kadar.. duruyorum işte. bazen daha fazla bazen.. 9:30.. unıversıteye gıtcem.. okuz gıbı kasmalıyım anlıcagınız..
SPOR SALONUNA GITTIGINIZDE.. TABİİ MİLLETLE KONUSUN EDİN AMA.. ABARTMAYIN.. BIR COK KISI MUHABBETE GELIYO.. BANA NE OLDU PEKİ.. OKUZ GIBI CALISIYORUM.. KOLLAR RONNİE COLEMAN GIBI ŞİŞTİ

ADAMLAR ŞAŞKIN KAFASINA GORE 2 GUNDE 3 GUNDE.. KARI KIZ GORDUN MU SEKILDEN SEKLE GIRIYOLAR. BEN HIC BOZMA YOK KASIYORUM.. SIMDI DEVE GIBI ADAMLAR YANIMDA KASILARAK GZERKEN.. BEN ADAM AYNA KARSISINDAYKEN YANINA GELIYORUM.. KOLLARA SAGDAN SOLDAN BAKIORUM.. ADAMLARIN HAVALI BAKISLARI GITTI. BİR ANDA
BABACIKLAR FIZIK DIYE BISEY VARSA.. DOGA KANUNU VEYA BAZI SEYLER BELLI BIR KURALA GORE OLUYOSA..
CALISCAKSINIZ BU KADAR BASİT.. KASCAKSINIZ KENDINIZI.. ILAC.. OZEL TOZLAR VS. GEREK YOK..
FAZLA YEMICEKSENIZ.. SU ICCEKSINIZ BOL BOL.. BAZI SELERI KENARABIRAKCAKSINIZ.. PLAN YAPCAKSANIZ.
BEN İŞTEN SONRA SPOR. HERSEYI KENARA BIRAKTIM BELLI SURE.. HER SEY ZAMANLA OLUR.. KONU BELKI SAPMIS OLABILIR COKTA YAZMIS OLABILIRIM AMA.. BIRSEYI ISTIYOSANIZ.. YAPIN.. KONUSMAYIN FAZLA.. BU FORUMU BENDE YENI BULDUM AMA. BIR COK INSAN BU FORUMDAN HABERSIZ.. KENDINI GELISTIRIYO.. BEN SUPER BI HAYATIM YOK.SABAHLARI AVAKADO.. OGLEN TAVUK.. AKSAMLARI TONBALIKLI SALATA.. EN FAZLA YEDIGIM TAVUK DONERDIR

Genişletmek için tıkla...