Neredeyse aynı boy ve ölçülere sahibiz. Ben 23 kilo verdim şimdiye kadar. Yağ yakımıyla ilgili daha önce l-carnitine kullandım fakat yağ ölçümünü yaptırmadığım zamanlardı. 1 ayda 7 kilo verdim fakat kastan mı gitti yağdan mı bilemiyorum. Şimdi ise daha bilinçliyim. 2.5 aydır spora tekrar başladım fakat supplementer kullanmıyorum. Sadece yağ yakımı için sana önereceğim bir takım şeyler var.
1.Bol proteinli, az karbonhidratlı, az yağlı veya yağsız şeyleri tercih et. Tavuğun göğsü (but veya deri sakın yeme), yumurtanın beyazı, diyet ton balığı, yağsız çorba, dana etinin sırt kısmı (çiğköftelik derler), Normal balık olarak levrek ye yağ oranı çok düşük. Bunların hiçbirini kızartma yapmıyorsun. Haşlama, buğulama veya ızgara. Hayatından tereyağ, ayçiçek yağı vs. çıkar. Yağlı hiçbirşeyi yeme. Sabah yiyeceğin birkaç zeytin vücudunun gereken zeytinyağını almasını sağlar. Normalde bunun için 20 zeytin falan lazım fakat diğer öğünlerde hiç yağ yemezsen. Bu da mümkün değil tabi. Bunun için sabah 4-5 zeytin ye. O da yağa gömülmüş olmasın tabi

.
Proteini bol fakat karbonhidratı da bol ürünleri sadece spordan 2 saat önce tüket. Patates, makarna, bulgur pilavı, barbunya, kuru fasülye, nohut vs.
2. Baharat yemeni arttır. her yemeği kara biber, pul biberle yemeye çalış.
3. Su tüketimini günlük 4-5 litreye çıkarmaya çalış. Su metabolizmayı hızlandıracaktır. Ayrıca her işeme işlemi vücuda 38'e yakın kalori kaybettirir. Günde 10 küçük tuvalet işlemi sana 380 kalori harcatacaktır.
4. Mide ve yan hareketlerini arttırarak o bölgelerde kas yapımını arttırırsan o bölgedeki yağ yakımı da artacaktır. Ayrıca o bölgeleri de sıkılaştırmış olursun.