PhdJackYen
Üye
Bilgiler : 1.65 Boy - 83 KG - Yaş : 25 - Endomorf Vücut - %28 Yağ oranı - 3,5 Aydır spor yapıyorum geçmişte bir,iki aylık başlayıp bırakmışlığım var.
29.05.2018 00:00 tarihin itibariyle başlamış olduğum program.
Akşamları Sadece yarım tavuk göğüsü yiyorum.(Fırında yada Haşlama)
Gün içinde bol bol çay, kahve içiyorum, BCAA, Protein Tozu ve Yağ yakıcı kullanıyorum.
29.05.2018(1.Gün) : Pek zor değildi, Akşam yemek bile yiyesim gelmedi.
30.05.2018(2.Gün) : Açlık kendini hissettiriyor, ara ara vurup geçiyor - 81 KG oldum bu arada
31.05.2018(3.Gün) : Baya baya zor geçiyor, tatlandırıcı ile zor içiyorum artık çayı ve midem acayip, Günde 4,5 pet şişe(500ml) su içiyorum,
01.06.2018(4.Gün): 79KG oldum tartıya baktığımda aşırı motive oluyorum ama bugün öğleden sonra ölüm gibi geçti her an bayılacak gibiydim,
Devamı gelecek..
Son Sözler:
Evet Sağlıksız,,,,
Evet kaslar gidiyor ama yağlarda gidiyor,,,
Evet ilk başta su attı vücudum ondan hızlı gitti kilolar,,,
Evet daha sağlıklı kilo verilebilir ama aylarca sabretmek ve stressten kaçmak imkansız gibi,,,
Evet bu şekilde devam etmez araya sebze ekliyecem ama kalori çok düşük kalmaya devam edecek,,,
Evet bir sürü olumsuz şeyler olabilir, Ama benim tercihim
29.05.2018 00:00 tarihin itibariyle başlamış olduğum program.
Akşamları Sadece yarım tavuk göğüsü yiyorum.(Fırında yada Haşlama)
Gün içinde bol bol çay, kahve içiyorum, BCAA, Protein Tozu ve Yağ yakıcı kullanıyorum.
29.05.2018(1.Gün) : Pek zor değildi, Akşam yemek bile yiyesim gelmedi.
30.05.2018(2.Gün) : Açlık kendini hissettiriyor, ara ara vurup geçiyor - 81 KG oldum bu arada
31.05.2018(3.Gün) : Baya baya zor geçiyor, tatlandırıcı ile zor içiyorum artık çayı ve midem acayip, Günde 4,5 pet şişe(500ml) su içiyorum,
01.06.2018(4.Gün): 79KG oldum tartıya baktığımda aşırı motive oluyorum ama bugün öğleden sonra ölüm gibi geçti her an bayılacak gibiydim,
Devamı gelecek..
Son Sözler:
Evet Sağlıksız,,,,
Evet kaslar gidiyor ama yağlarda gidiyor,,,
Evet ilk başta su attı vücudum ondan hızlı gitti kilolar,,,
Evet daha sağlıklı kilo verilebilir ama aylarca sabretmek ve stressten kaçmak imkansız gibi,,,
Evet bu şekilde devam etmez araya sebze ekliyecem ama kalori çok düşük kalmaya devam edecek,,,
Evet bir sürü olumsuz şeyler olabilir, Ama benim tercihim