Merhabalar yaş 20 boy 1.90 kilo 126 öncelikle bu forumda uzun zamandır varım takip ediyorum ve nerdeyse bildiğim herşeyi bu foruma ve üyelerine borçluyum diyebilirim. En içten teşekkürlerimi sunuyorum katkı sağlayan herkese.
Daha öncede bu forumda konu actım bir kaç adet kilo vermek istiyordum ancak bilgisizdim ve tabiki cok sürmedi o zamanlar 115 kilo iken suan 126 ya vurmuş durumdayım anlayacağınız durum içler acısı fazla uzatmadan günlüğümü yazayım.Katkılarınızı bekliyorum.
Program Sabit olacak genel hatlarıyla.
Sabah: lor peyniri,yumurta ,1 avuc fındık,badem
kahvaltıdan sonra gidip kardiyo yapıyorum 3 dk 6 da yürüyüp 1 dk 9 la kosuyorum.Simdilik 5 set yapabiliyorum bitiyorum aşırı terliyorum.
öğle: tavuk göğsu (nasıl ölçeceğimi bilmiyorum ama avuc içim kadar 2 tane) Ellerim büyük
Lor peynir Çoban salatası ve yanına evde ne yapılırsa cok az miktarda mesela pilav varsa 3 kasık falan.
Eğer off gün değilse tüm vucut 3x8 çalıştırıyorum İlk ay programı.
18:00 Akşam yemegi tavuk göğsu, Lor peynir Çoban salatası,1 avuc fındık,badem
Eğer off gün ise vucut calısmadıysam 20:00 gibi 20 dk kardiyo
Ve 24 gibi uyuyorum.
3 gündür uydugum program yanlız beni korkutan bir şey var ilk gün tartıldıgımda 126.5 gösteren tartı bugunun sonunda 121.5 gösterdi ve ben buna sevinemedim cok sıkıntılı bir durum amacım sağlıklı zayıflamak ve 3 günde 5 kilo tam tersi bir şey oldu. Yanlıslarım varsa katkılarınızı bekliyorum.
Daha öncede bu forumda konu actım bir kaç adet kilo vermek istiyordum ancak bilgisizdim ve tabiki cok sürmedi o zamanlar 115 kilo iken suan 126 ya vurmuş durumdayım anlayacağınız durum içler acısı fazla uzatmadan günlüğümü yazayım.Katkılarınızı bekliyorum.
Program Sabit olacak genel hatlarıyla.
Sabah: lor peyniri,yumurta ,1 avuc fındık,badem
kahvaltıdan sonra gidip kardiyo yapıyorum 3 dk 6 da yürüyüp 1 dk 9 la kosuyorum.Simdilik 5 set yapabiliyorum bitiyorum aşırı terliyorum.
öğle: tavuk göğsu (nasıl ölçeceğimi bilmiyorum ama avuc içim kadar 2 tane) Ellerim büyük

Eğer off gün değilse tüm vucut 3x8 çalıştırıyorum İlk ay programı.
18:00 Akşam yemegi tavuk göğsu, Lor peynir Çoban salatası,1 avuc fındık,badem
Eğer off gün ise vucut calısmadıysam 20:00 gibi 20 dk kardiyo
Ve 24 gibi uyuyorum.
3 gündür uydugum program yanlız beni korkutan bir şey var ilk gün tartıldıgımda 126.5 gösteren tartı bugunun sonunda 121.5 gösterdi ve ben buna sevinemedim cok sıkıntılı bir durum amacım sağlıklı zayıflamak ve 3 günde 5 kilo tam tersi bir şey oldu. Yanlıslarım varsa katkılarınızı bekliyorum.