Öncelikle merhaba 
1 aydır karışık bir beslenme programıyla beslenme+antrenman+kardiyo ile 4-5 kilo verdim.bench_O
kgx1.2-1.5 protein almaya calıştım hep.Son zamanlarda karatay diyeti ile ilgileniyorum son 5-10 gündür.
3 gündür forumda,internette okuduklarıma göre bir beslenme programı yaptım.boyum 175 kg 77..ben 65-70 kiloya kadar zayıflamak ıstıyorum.(max 3 ayda taş çatlasın 4 ay)mumkun oldugunca min. kas kaybı ve max. yağ yakımı ile.
3 gün vücut calısıyorum.(göğüs+biceps)(omuz+triceps)(sırt+önkol)
spordan önce yada sonra 20-25dk hafif tempo kardiyo yapıyorum(bisiklet,koşu,tempolu yürüyüş vs.)
3 günümü de interval tarzı kardiyoya 10dk ısınma 15-25 dk interval 10 dk soğuma(yavaş tempo yürüyüş) ayırıyorum.
antrenmanlar bazen öğlenden önce bazen öğlen öğünden sonra oluyor.
Beslenmem 3 öğünden oluşuyor.
Kahvaltıda 2 yumurta,1-2 bardak yarım yağlı süt,1 dilim kepek ekmegi,50-100gram zeytin,50-100 gr peynir,sucuk,ceviz,zeytin yağı tereyağı(günden güne değişiyor) beslenıyorum.
Öğlen:balık,tavuk,kırmızı et 100-200 gram.soğan.domates kırmızı biber,zeytin yağı.hayvansal yağlar,patlıcan,yeşillik,yoğurt.genel hatlarıyla böyle.bazen 30-50 gram bulgur tüketiyorum.(Bazen bakliyat ürünlerini de tüketiyorum)
Akşam:Balık,tavuk,kırmızı et 100-200 gram.gene öğlen ile benzer bir öğün yapıyorum.bol yeşillik salata gibi.
Gün içinde kahve,yeşil çay da tüketiyorum.birer fincan.
Ceviz,Fındık,Badem gibi ürünler tüketiyorum.
Limon,portakalı da sıkıp iciyorum.
Kısaca basit karboyu 0ladım kesinlikle.Şeker almıyorum
Tuz az kullanıyorum.Karabiber,nane,kırmızı biber.
Bol sıvı alıyorum.3-4 lt
karbonhidrat sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek,30-50 gram bulgur şeklinde.
Yaptığım bir yanlış veya eksik bir durum varsa düzeltmenizi rica ediyorum.
Önerilerinizi veya eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

1 aydır karışık bir beslenme programıyla beslenme+antrenman+kardiyo ile 4-5 kilo verdim.bench_O
kgx1.2-1.5 protein almaya calıştım hep.Son zamanlarda karatay diyeti ile ilgileniyorum son 5-10 gündür.
3 gündür forumda,internette okuduklarıma göre bir beslenme programı yaptım.boyum 175 kg 77..ben 65-70 kiloya kadar zayıflamak ıstıyorum.(max 3 ayda taş çatlasın 4 ay)mumkun oldugunca min. kas kaybı ve max. yağ yakımı ile.
3 gün vücut calısıyorum.(göğüs+biceps)(omuz+triceps)(sırt+önkol)
spordan önce yada sonra 20-25dk hafif tempo kardiyo yapıyorum(bisiklet,koşu,tempolu yürüyüş vs.)
3 günümü de interval tarzı kardiyoya 10dk ısınma 15-25 dk interval 10 dk soğuma(yavaş tempo yürüyüş) ayırıyorum.
antrenmanlar bazen öğlenden önce bazen öğlen öğünden sonra oluyor.
Beslenmem 3 öğünden oluşuyor.
Kahvaltıda 2 yumurta,1-2 bardak yarım yağlı süt,1 dilim kepek ekmegi,50-100gram zeytin,50-100 gr peynir,sucuk,ceviz,zeytin yağı tereyağı(günden güne değişiyor) beslenıyorum.
Öğlen:balık,tavuk,kırmızı et 100-200 gram.soğan.domates kırmızı biber,zeytin yağı.hayvansal yağlar,patlıcan,yeşillik,yoğurt.genel hatlarıyla böyle.bazen 30-50 gram bulgur tüketiyorum.(Bazen bakliyat ürünlerini de tüketiyorum)
Akşam:Balık,tavuk,kırmızı et 100-200 gram.gene öğlen ile benzer bir öğün yapıyorum.bol yeşillik salata gibi.
Gün içinde kahve,yeşil çay da tüketiyorum.birer fincan.
Ceviz,Fındık,Badem gibi ürünler tüketiyorum.
Limon,portakalı da sıkıp iciyorum.
Kısaca basit karboyu 0ladım kesinlikle.Şeker almıyorum
Tuz az kullanıyorum.Karabiber,nane,kırmızı biber.
Bol sıvı alıyorum.3-4 lt
karbonhidrat sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek,30-50 gram bulgur şeklinde.
Yaptığım bir yanlış veya eksik bir durum varsa düzeltmenizi rica ediyorum.
Önerilerinizi veya eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler