Yağ Oranım Azalmıyor? Öneri ?

Sizce Hangi Yağ Yakıcı ?

• CLA + L Karnitin

Votes: 0 0,0%
  • Animal Cuts veya Hydroxycut

Votes: 3 100,0%

• Total voters
    3
Merhaba ben 30 gündür,2 gündé 1 Full Body yapıyorum. Ağırlık antremanından sonra 30 dk normal cardio yapıyorum boş günümdé de 1 saat cardio yapıyorum. Diyet uyguluyorum sabah 3 haşlanmış yumurta 3 4 dilim salam 100 g kadar peynir 3 dilim ekmek aksam da 300-400 gr arası tavuk Göğsü az zeytin yagiyla yapiyorum. Bide bulgur pilavı 1 su bardağı. 2.5-3 lt su tuketiyorum.6 aydır bölgesel calisiyordum, cardio yapmıyordum. Şimdi 1 aydır cardio ve full body yapıyorum haftada 1 gün off şekilde ama kilomda hiç bir oynama yok hatta bazen artıyorda.

Boyum : 190

Kilo:114

Yağ oranı :25.4 (agirsaglam daki hesaplayicı ile hesapladim)

Yağ yakıcı kullanmak isyitorum ama karar veremedim
CLA + L Karnitin mi
yoksa Animal Cuts veya Hydroxycut mu kullansam bilemedim.Hangisi daha iyi sonuc verir yada ne yapmam gerekiyor önerilerinizi beklliyorum.
Bacak,kol ve omuzlarımdan gayet memnunum ama gögğüs ve karın bölgemden hiç memnun değilim.

ee eskiden kaçtı işte farka bak. insülin direncine baktır. bir hapla dünyalar değişebiliyor

ee eskiden kaçtı işte farka bak. insülin direncine baktır. bir hapla dünyalar değişebiliyor
7 8 ayda 8 9 cm inceldi belim ama bacaklarım omzum kollarım parçalandı gövdem duruyor.Bir hapla çok şey değişiyor derken hocam.
[DOUBLEPOST=1495274479][/DOUBLEPOST]
Tamam iste bu bel orani ve kilonu not al bir yere 15 gun sonra sabah ac karnina tekrar bel olcune ve kilona bak bel olcun azaliyor kilon sabit kaliyor yada artiyorsa gayet iyi gidiyorsun demektir bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 ayda 1cm düşürmek iyi mi hocam yani nasıl olmalı

her değişiklik iyidir ancak sen doktora git insülin direnci testi yaptır. o ihtimal aradan çıksın

Back
Yukarı