AhmetDemirkan
Üye
Boyum 166 ve kilom 68. Vücut yağ oranım %14-15 civarında. Bu orana %25 lerden geldim. (2 ay içerisinde) son 5-6 haftadır düzenli ağırlık çalışıyorum. Haftada 3-4 gün. 12 dk kardiyo ve sonrası ağırlık. Hareketleri hissederek ve ağır giriyorum. Kol, göğüs, bacak, karın, sırt... Her yerimi programa göre büyük kas grubundan başlayarak çalıştırıyorum. Toplam antrenman sürek 45 dk sürüyor. Beslenmeme özen gösteriyorum. Kilo başına en az 2 gr hayvansal protein ve 0.5 gr sağlıklı yağ tüketiyorum. Kalan miktarı da kompleks karbonhidratlar ile destekliyorum. 2 aydır basit karbonhidrat tüketmedim (arada iş yerinde az miktarda tükettiğim pirinç saymazsak) Karbonhidrat alımımın çoğunluğu sabah saatlerinde. Toplam kalori alımım günlük 1400 kalori geçmeyecek şekilde ayarlıyorum. Günü gününe ne zaman yediğim en ince detayına kadar kayıtlı. Günde en az 3 litre su içiyorum. Supplement olarak şimdilik sadece whey kullanıyorum. Spordan sonra bir ölçek. Yakın zamanda bcaa'ya da başlayacağım. L carnitine kullanmayı düşünmüyorum.
Belim 90 cm den 80 cm geriledi ama 2 haftadır aynı kaldı. Daha toparlanmıyor.
Sorum şu: yağ oranımı %10 altına çekmek istiyorum. %25 ten %15 çekmek nispeten kolay olmuştu. Ama şimdi zorlandığımı hissediyorum. Sanki 2 haftadır aynı yerdeymişim yada yavaşladım gibi hissediyorum. Bu şekilde devam edeyim mi yoksa gözden geçirmem gereken bir değişken var mı?
Not: fotolar ektedir
Belim 90 cm den 80 cm geriledi ama 2 haftadır aynı kaldı. Daha toparlanmıyor.
Sorum şu: yağ oranımı %10 altına çekmek istiyorum. %25 ten %15 çekmek nispeten kolay olmuştu. Ama şimdi zorlandığımı hissediyorum. Sanki 2 haftadır aynı yerdeymişim yada yavaşladım gibi hissediyorum. Bu şekilde devam edeyim mi yoksa gözden geçirmem gereken bir değişken var mı?
Not: fotolar ektedir