dün tartıldım. kilom aynı kalmış ama 1200 gr yağ yakmışım 10 günde. normal midir?Hocam teşekkür ediyorum.
Before after kendim yapıyorum ama siteye koymadım.Biraz daha gelişim sağladıktan sonra koymayı düşünüyorum.
cok cok iyi gidiyorsunuz. azminizde ust duzeyde. bir onceki olcumde kas oraninda da artis oldugunu soylemistiniz. son olcumdeki kas durumu nedir bir onceki olcume gore ??Arkadaşlar herkese tekrar merhaba.
Dün yani 6 nisan itibariyle yağ yakım sürecimde 3.ayı bitirmiş bulunuyorum.
Dün sabah antremanı öncesinde yaptırdığım ölçümde sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı.
Kilo:80
Yağ oranı:%14 (bir önceki ölçümde %16 idi)
Göbek çevresi 93 cm.
Üst karın kaslarım belli olmaya başladı ancak göbek deliği çevresi hala yağlı görünüyor.Eğer 5 kilo daha yağ yakarsam sanırım bu yağlardan da kurtulacağım.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum,herkese iyi günler diliyorum.
Hocam;dün tartıldım. kilom aynı kalmış ama 1200 gr yağ yakmışım 10 günde. normal midir?
Teşekkür ederim motive edici yorumununuz için.
Kas kütlesi 71.3 kg görünüyor,bu ay artış yok malesef.Ama kayıpta yok bunu kar sayıyorum kendime.[DOUBLEPOST=1397134603][/DOUBLEPOST]
Hocam;
Tartımı aynı koşullar altında mı yaptınız?Örneğin aynı tartı aynı saat aynı mide doluluk düzeyi ile?
Hocanız haklı.yok saatler farklıydı, hoca da zaten sabah kalkınca gel, bu şekilde olmaz dedi.
Merhaba.%23'den %9'a inip %5-6 yı hedeflemek... Vallaha helal olsun ne diyelimBu arada karın bölgesinde sarkma problemi yaşadınız mı ? Bende yaklaşık 30 kg verdiğim için soruyorum bende bayağı olmuştu da
![]()
Teşekkür ederim.Müthiş bir azim müthiş bir gelişme tebrikler...