yüzden kilo kaybetmeden zayıflamak mümkün mü?

arkadaşlar merhaba,
bu kapsamlı ve geniş forumu bulduktan sonra sorularımı burda sormaya karar verdim.
benim kilo problemim yok ama vücudumda birikmiş olan yağlar basen ve kalça bölgesinde toplandığı için akşam 6 dan sonra yemek yemeyerek ve ekmeği keserek bir kaç kilo verdim bunun sonucunda yüzüm inanılmaz çöktü, gözlerim pörtledi,yanaklarım çukurlaştı...
şu an çok mutsuzum..
kilo alsam bacaklarım bozuluyo versem yüzüm mahvoluyo
sorumsa şu ben tekrardan kilo alsam yüzüm eski haline gelicek ve bir taraftan da yemekten fazla kısmadan spor yapsam bacaklarımdaki yağları yakabilir miyim?yani yüzüme etkisi olmadan bunu başarabilir miyim
eğer olabiliyosa böyle bişey çok mutlu olcam çünkü bölgesel zayıflama mümkün olmuyormuş diye okudum nolur öyle olmadığını söyleyin...:(

dediğin olay bölgesel nasılsa kilo verilmiyor ise aynı şekilde bölgesel olarakta kilo almamız imkansız gibi birşey...

bence dengeli şekilde karbo ve protein ihtiyacınızı karşılarsanız kaslı olarak kilo alırsan güzel görüntü olacaktır..

son olarak : zamanlageçer ;)

sanırım değil. ben 90 dan 70 e inerken yüzüm çok değişti resmen üçgen yüz gibi oldu. yavaş yavaş kilo alarak düzeltiyorum durumu. göz kapakları, göz torbaları oluştu kilo vermektenmi yoksa az uyumaktan mı bilmiyorum

arkdasımız bır bayan :)

yanı bızım gıbı beslenesıne gerek yok kılo x 0.8-1.2 gr proteın alınması yeterlı olur

gunlukte 1500-1750 kcal bır dyet uygundur

agırluık calısmak ve kardıo antrenmanlarına ozen gostermek oldukca faydalı olucaktır

yuzun kılo verırıken cokmesı oldukca dogaldır

zaten merak etmeyın ıdeal kıloya kavusunca zamnla yuzunuzde cokuk gorunumunden kurtulcaktır

ve malefes bolgesel kılo vermek mumkun degıldır :(

peki kaslı olarak kilo almaya başladığımda yüzüm dolgun ve sağlıklı görünecek mi
ben şunu bilmek istiyorum yüzdeki o dolgunluğu sağlayan ordaki yağlar mı kaslar mı eğer kassa istediğim gibi olur ama yağ ise bacaklarımdaki yağlar yanarken onlar da yanıcaktır bölgesel zayıflama mümkün olmadığı için

Back
Yukarı