yüz şişmanlığı

arkadaşlar öncelikle merhaba,

ben bu spora başlayalı 2 ay oldu 55 kilodan 60 kiloya çıktım fakat yüzüm çok şişti yanaklarım çıktı.görenler de yüzüme bakarak çok kilo aldığımı söylüyorlar fakat vücudum incecik.yani kilolu olmadığım halde yüzüm kilolu gösteriyor dahada kilo alırsam yandık demektir bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ilginç bir konu doğrusu, verilecek yanıtı-yanıtları şimdiden merak etmeye başladım...

yüz extradan şişmez bence, bende sivri yüz hatlarına hiçbir zaman sahip olamadım, alınan kilo ile orantılı yüz incelir ve şişer ama extra bir şişme sağlıklı insanlarda sadece su tutumuna işarettir.. vicutta su sutacak bir ilaç yada supplement de buna etkili olabilir.. bende de oluyor çünkü yüzün ince derisi ve en çok farkedilir vücut parçası olduğundan vücudunuzda farkedemeyeceğiniz su tutmaları yüzde hemen kendini belli eder...
bence bu tarz bir sorun olabilir yoksa body yapanların hayatları boyunca devamlı yüzlerinin şişmeleri gerekirdi.. prof. lardaki şişme steroid ve hormonlarla ilgili yada kemiklerin fazla çıkması ve yüz hatları değişmesi... ama bu normal şartlarda body yapan şahıslar için geçerli bir durum değil...

İnsanlar kürdeyken bana sumo güreşçisi gibi olmuşsun diyorlar suratıma bakarak. O sırada kürü bırakasım geliyor ama sonra kafamı çeviriyorum geçiyor..

bende de ayni sorun vardi bi ara 97kiloya cikmistim ozamanki fotografima bakiyorumda yanaklarim disari tasiyor simdi 86kiloyum yuzum cok inceldi.insanlarin genelinde yuze vuruyor kilolar yuze bakarakta insanlar kilo alip vermissin diyolar.benim fikrim yuzun hangi kiloda en ince ve duzgun oluyorsa o kiloda kalmakta fayda var ben kilo verdikce yuzum inceliyor ve gaza geliyorum tabi: ) bence sen daha fazla kilo alma superlord yuzune vurmasi dogal cogu insanda var bu sorun

Eğer yüzdeki şişkinliği önlemesseniz elastikiyetini kaybetmesine yol açar . Yüzdeki gerginlik , keskin hatlar kendini salar . Bunu önlemek için bir maske önereceğim size ;

* 20 gram rezene yaprağını 1 fincan suyla kaynatıp süzün.3 çorba kaşığı rezene suyuna 1 yumurta sarısı ve ayrı bir yerde kar halinde çırpılmış 1 yumurta akı ilave edip karıştırın.Yüz ve boynunuza sürüp 15 dakika bekletin.Ilık suyla yıkayıp kurulayın.

Saygılar.

spora ilk başladığımdaçok zayıftım.1senede 15 kilo aldım.:)bendede bu sorun vardı,yağ oranıyla,su tutumuyla alakalı birşey,düzenli idmanla bu sorun azalıyor ama istediğim şekle daha sokamadım.

surat şişkinliği yüz ayası dediğimiz yüz kemiklerinden de kaynaklanııyo şişkinliğin sebebini iyi teşhiş edip ona göre bişiler yapmalı.yüz kemiklein iriyse kırdırmaktan başka bi çaren kalmaz:)

GOLD SHAPE FACE SLIMMING CREAM bu ürün artık eczanelerde satılmamaktadır. Çünkü ürünü satan firmanın kapanmış olduğunu öğrendim. Başka nereden bulabiliriz bu ürünü acaba?

arkadaslar ben GOLD SHAPE FACE SLIMMING CREAM isimli urunu kullandım isin açıkçası zerre faydasını görmedim yani bosuna vermis oldugum 90 kusur liram çope gitti

Back
Yukarı