Yüzümdeki izler.

Benim yüzümde hep izler vardı yani böyle çok kötü izler değil fakat yinede rahatsız olmaya başladım. Sivilce falan çıkıyordu arasıra onları patlatmıyordum kendisi kuruyordu onun izi kaldı sonra başka sivilceleri patlattım onların izi kaldı. Doğuştan olan izlerde var böyle göçük gibi yüzümde , burnumda siyah noktalar var ben bunları nasıl geçircem arkadaşlar ?

Cilt temizlemek için jeller var. Onlardan alıp, uyanınca ve yatarken yüzünü güzelce yıkarsan gözeneklerin açılır yüzün rahat bir nefes alır. Onun haricinde bazı kozmetik ürünler var akne ve siyah noktalar için, o ürünleri de akşam jelle yüzünü yıkayıp duruladıktan sonra sürersen 3-4 ay gibi bir sürede gözle görülür bir ilerleme kaydedersin akne, siyah nokta ve sivilceler konusunda.

kardeşim aynı sorun bendede var ama eskisi gibi deil ben düzenli olarak yüzümü el sabunuyla yıkıyorum sabah akşam ve sonra krem sürüyorum ve eskisi kadar yüzümde sivilce veya iz kalmadı zamanla hepsi geçiyor dışarıdaki mikropları vücudun kabul ediyo onlarıda senin yok etmen lazım

sen ne yaparsan yap gitmicek o izler ama her ay düzenli cilt bakımı yaptır buda evde berberde olmaz 50tl min aşağısı dandiktşr zaten ve lazerle cilt tedavisi olman lazım o daha tuzlu tabi ama taksit yapıyorlar

yaşın genç aksatma git ol tedavini lazerle kurtul ve cilt bakımını atlama sakın ayda 50tl birşey değil emin ol ben 6 aydır yaptırıyorum ınan gecmıs zamana yanıyorum

ya bu siyah noktalar hakkında napıyorsunuz ? naptıysam geçiremedim nivea burun bandımı ne var o bile hiç etki göstermedi :(

siyah noktaların için yağlı ciltlere özel peeling maskelerinden kullanmalısın yada sana alternatif doğal bir tavsiye 1çay kaşığı yoğurt 1çay kaşığı karbonat 1çay kaşığı zeytinyağına 3damla limonu karıştırıp yüzünü bu karışımla ovucaksın banyo günleri yapılması etkisini arttırır daha sonra bir pamuğa sade soda yada elma sirkesi damlatıp tonikliceksin (siliceksin) haftada 3 kez yapmanı tavsiye ederim.Kalıcı izlerini silikleştirmek için aktardan kantaron yağı alıp maske günleri hariç maske yapmadıgın geceler masajla yüzüne sürmeni tavsiye ediyorum geçmiş olsun.

Back
Yukarı