Yüreklendirici herhangi birşeye ihtiyacım var

Arkadaşlar yarın maçım var. Çok iyi hazırlandım kendimden de eminim ama ayağımda sakatlık var buna rağmen maça çıkıcam bana yüreklendirici bir şey bulur musunuz. Müzik söz vb. a32

Ceza - Fark Var eski ama gazdir. Bugün bi üyeye kullandığım lafı sana da yazayım. Hayatta en büyük eğlence, zevkli şey başkalarinin 'yapamazsin' dediğini yapmaya çalişmaktir. Bu sözü çok severim, Başarilar dilerim :D

No pain No gain önersek sana ? :D:D

Anlamlı sağolasın thums:

Ceza - Fark Var eski ama gazdir. Bugün bi üyeye kullandığım lafı sana da yazayım. Hayatta en büyük eğlence, zevkli şey başkalarinin 'yapamazsin' dediğini yapmaya çalişmaktir. Bu sözü çok severim, Başarilar dilerim :D

Ceza sevmem ama söz güzelmiş. Ne yazıkkı antrenörümde dahil büyük kitle başarı beklentisinde buda strese sokuyo :D

Rocky filmi izlesem daha iyi olcak sanırım :D çok sağolun arkadaşlar

e o zaman rocky balboa filmlerinden 1 tanesini izle :lol::lol: mesela Ivan Drago ile dövüşürken hazirlanişini falan izle gerçekten gaza gelirsin.. beni bile gaza getirir, yersin onu sen :badgrin::badgrin::badgrin:

e o zaman rocky balboa filmlerinden 1 tanesini izle :lol::lol: mesela Ivan Drago ile dövüşürken hazirlanişini falan izle gerçekten gaza gelirsin.. beni bile gaza getirir, yersin onu sen :badgrin::badgrin::badgrin:

evet bende öle yapıcam filmi izleyip yatıyorum a32:lol: herkese iyi geceler sağolun yarın şampiyonum inşallah :D

Back
Yukarı