yüreğim yanıyor

arkadaşlar öncelikle hepinize tşk.aynen dediğiniz gibi gittim herşey birbir anlattım.ve kendisibana aynen şunları söyledi"ya ceyhun şimdi sınav senensi hem yani şimdi biz çıksak ne kadar sürücekki.3 ay sonra zaten sınav filan derken kopucaz.".bende tamam dedim.dicek bişi kalmadı tabi.ama sonra"ama neden olmasın neden sevgili olmayalım" tarzında bişiler söyledi benim kayış ondan sonra koptu.yaklaşık 2 gündür yürümem bile değişti.artık zamana bıraktım.bakalım zaman ne göstericek.hepinize tşk bana yardımlarınız için..

Valla kızların hali belli olmuyor kardeşim bende senin gibi hissediyordum hatta sınıf arkadaşımda benden hoşlanıyordu söyledim beni reddetti yani söylesen bir türlü söylemessen bir türlü ama bana sorarsan söyle içinde kalmasın :)

yine bir kız arkadaşımız "sınavımız var" ayağına yatmış dostum, bu kızlar hep mi aynı olur yahu :) boşver, bence senin de öncelikli görevin sınava hazırlanmak olsun. sen içini açtın ya, su akar yolunu bulur misali...

iyi yapmışsın ceyhun kardeş,daha rahatsın artık.bundan sonra da çok takmayacaksın,kimsenin duygusal devinimlerin in kurbanı olma,kimse için de yedekte bekleme;)

eyw arkadaşlar sağolun.yardımlarınız ve destekleriniz için hepinize tşk.dediğiniz gibi şimdilerde daha da rahatım.artık herşeyi zaman göstericek.şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.

Back
Yukarı