Malzemeler 10 yumurta ( 3 sarı , 10 beyaz) 150gr kıyma et ( tercihe göre değişir kuşbaşıda olur)(pişmiş olacak önceden) 50gr Kaşar peynir ( rende veya doğrama) 10-15 zeytin Tercihe göre baharat ( tavsiye 1 çay kaşığı pul biber,kara biber,kimyon) 1 yemek kaşığı zeytin yağı İlk önce tavaya zeytin yağımızı koyuyoruz bir güzel yayıyoruz,sonra yumurtaları kırıyoruz, bir kaseye koyuyoruz karıştırmak için 3 sarı , 10 beyaz olacak sonra baharatları atıyoruz bir güzel karıştırıyoruz homojenik gözükene kadar daha sonra tavaya akıtıyoruz bu karışımı, pişirmeye başlıyoruz 20-30 sn sonra etleri atıyoruz pişirmeye devam ediyoruz kıvamı hafif katılaştığında peynirleri atıyoruz.Peynirler eridikten sonrada zeytinleri atıyoruz son olarak. Piştiğinde ise afiyetle yiyoruz. Bulk dönemindeki bir arkadaşımdan almıştım eskiden bu tarifi denemek yarına nasip olacak Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:31 ---------- Yazmayı unutmuşum arkadaş 1.96 ' dı saat başı yemek yiyordu mecburen. Siz bunu 2 öğüne yayın bence