YÜKSEK KALİTE Yeni kanat çalışması ve poz TAVSİYE EDERİM !!

Guzel, kanatlar da guzel ama artık guneslen... Tek renk gorelim seni....

Sanki erhan degilde eren diyo. Ama gercekten cok iyi gaz veriyor oda arkadan :D.

Guzel bir çalışma olmuş, kanatlara diyecek bi söz yok, cok orantili geliyor. Kollarinda her gecen gun daha da parcalaniyor, birde bornzlaşsan daha da iyi görünecek. İyi çalışmalar.

maşallah sırtınız çok güzel :D omuz ıcın ne yaptınız yuvarlaklar hosuma gıtı forumda yazdıgı gıbı cok tekrar az agırlıkmı calıstınız.

Omuz idmanını çok tekrar az ağırlık olarak yapıyorum. Hareketlerin tamamında 12 tekrardan yukarı çıkmıyorum

ben bazen 20 x3 yapıyorum (4 kg dambıl) dambılın kılosunu artırıp bende tekrarımı 12 yaparım ılerde

Süper video. Kanat cidden çok iyi. Daha önce belirttiğim gibi tek sorunun ön kısmın biraz yağlı olması.

Define olursan inanılmaz bir vücut ortaya çıkacak eminim.

Bu spora başlayalı ne kadar oldu ne gibi takviyeler kullandın beslenmede en çok neye dikkat ettin antrenmanlarını hacim mantığıyla mı yaptın bu tarz bilgiler verirsen sevinirim.

teşekkürler jimraynor yorumun için :).. 2 ay önce define olmaya karar verdim fakat 3 haftada acayip gücüm düştü, halim kalmadı diyebilirim. Antremandan sonra birde 1 buçuk saat cardio yaptım, yağları iyice yaktım fakat zayıfladımda o yüzden bıraktım bu iş bana göre değil, zaten normal çalışmamda mideyi sıktığım zaman six pack i görüyorum. Aşırı yapıp yarışmacı gibi olmaya gerek yok, gücüm kalmıyor bi süre sonra çünkü. antrenmanlarım aşırı ağır zaten, her antrenmanda terden sırıksıklam oluyorum. En iyisi böyle devam etmek..
Spora başlayalı toplamda 5 sene oldu fakat salona 2 senedir gidiyorum öncesinde evde çalıştım. Yemek olarak günde artı aldığım şeyler;
12 yumurta( bunları günde 4'e bölüyorum 3,3,3,3 şeklinde..)
1 litre süt,cornflex.
Antrenmen sonrası 100gr. kuru üzüm
Birde normal 3 öğün yemek :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı