whey-glutamine-creatine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ramazan ayı bitince hardline bipro,weider creatine,weider glutamine kürüne gireceğim.yaşım 17. 8 aydır bu sporu yapıyorum.ben creatine kullanımıyla ilgili net bir cevap bulamadım yükleme dönemi ve daha sonrası ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Var aslında forumda ama demek ki gözünden kaçmış.
Yükleme dönemi genellikle 4-5 gün süreli olur.
Günde 4 sefer, yaklaşık 4 saat aralarla 5'er gramdan, toplam 20 gram kreatin kullanılarak kasların kreatine doyması sağlanır.
Daha sonra devamlılık adı verilen 6 hafta kadar sürdürülmesi önerilen günde 4-5 gramlık kullanıma geçilir.
Belirgin bir güç artışı yaşanır.
Kreatin'i asla asitli içeceklerle kullanmamak lazım.
Üzüm, Elma suyu gibi basit şekerler içeren ama asidik olmayan içeceklerle tüketmeni öneririm.
İdmandan yarım saat önce ya da hemen idmandan sonra kullanabilirsin.
Glutamin ise genellikle günde 5-10 gram alınıyor.
Sabah uyanınca ve idmandan hemen sonra kullanabilirsin.
 
Glutamine'i gece yatmadan almak daha uygun olacaktır. Yani antreman sonrası ve yatmadan önce. Sabah da alınabilir tabi ki.
 
-tufan karasani tasdik etmene sevindik,bundan sonra da senden onay almamizin bizim kalitemizi arttiracagini dusunuyorum.

forum kurallarini oku,forumda gereksiz mesaj atmak yasak.

-karasan,sachwarzxxl sizden ricam forumda daha once konusulmus(bu konular en az 50 kez yazildi) konularda cevap yazmayin.
 
saydam boyle dusunmene seyindim,bende sana katiliyorum,ama insanlarin kalite anlayisi kisiden kisiye degisir bunuda bilmeni istedim
 
creatin ilk hafta en az 20 gr alinir
ikinci haftada sonra yariya dusurulur ve 6 haftadan alinmasi yerli olur en az
iki hafta ara vererek tekrar baslana bilir kreatini 2 aydan fazla alirsan fazla etkisi olmaz...
glutaminde en iyi yatmadan once almak ya idman sonrasi almak
ben yarisma onceleri creatin glutamin ve protein karistirim idman sonrasi aliyordum,glutamin yatmadan once proteinle aliyordum,creatini de gunduz en az iki defa daha aliyordum.
 
unutma ama protein almadan kas yapmak zor creatin ve glutamin tabiki onemli
ama kas olusumunu protein yapar bunlarda ona destek olur...
 
Arkadaşlar creatinein kullanım şekli forumda defalarca yazıldı. Üstelik aldığınız her ürünün kutusunda da yazıyor.
Bu kadar hazıra konmayın.
 
creatine off günlerdede alınıyormu?

jöntürk sana gösterilen iyi niyeti suistimal ediyorsun..kişiye özel hizmet yok forumda..herkes gibi forumda araştırma yapmalısın..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı