genelde sabahları supradyn multivitamin alıyorum ama bunun yanında yada multiyi çıkarmak gerekirse hangi vitaminleri almalıyım.
Bence supradyn yetrlidir.Aldığın besinlerde ve suplementlerde de vitamin mevcut, supradynin yanında bişey kullanmaktansa bence bol bol meyve ve sebze yesen hem daha sağlıklı olur hem de gündelik vitamini tamamlamış olursun. İllaki değerleri daha yüksek multıvıtamın kullanmak istiyorsan GNC nin ULTRA MEGA GREEN' i yada SOLGAR'ın VM75 veya VM 2000 multı vitaminini kullanmanı tavsiye edebilirim.Ürünlerin içeriklerini görmek istiyorsan internette rahatça bulabilirsin.
eger multi vitmin kullanacaksan,solgar vm 75 turkıyede kullanılabilecek urunler icerisinde iyi bir tercih olur..supradyn filan yanında ciklet gibi kalıyor,degerlilik acısından ..gerci fiyatı biraz pahalıdır ,supradyn ın yanında,o yuzden degermi okadar paraya sen karar ver gercekten düzenli beslendigin takdirde vitamine pek ihtiyacın kalmıyorr,,zaten alınan fazla vitaminde idrarınla atılır..şahsen ben vitamin kullanıyorum zaman zaman,çünkü benim pek meyve sebze yeme alıskanlıgım yoktur ,ama supradyn gibi sentetik olan vitamınleri surekli olarak kullanma,ara ver bazı zamanlar..
vitamin degilde yanında iyi bir beslenme iyi uyku disiplinli antreman alırsa cok daha iyi olur zaten whey vita ve mineral olarak zengin ama eger steroiti in yan etkilerini bloke etmek istersen içeriği yetersiz gelir