Weight Gainer

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve newbuilding tarafından 22 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. newbuilding

newbuilding Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba arkadaşlar formun yeni üyesiyim .Spora başlayalı yaklaşık olarak 3 hafta oldu.22 yaşında 178 boyunda ve 52 kiloyum.Kilo almak için sporla uğraşıyorum.Hoca sürekli yemek ye diyor elimden geldiğince yemeye çalışıyorum fakat bu aralar havanın ısınmasıyla içim almamaya başladı .Hocada gainer kullanmamı önerdi.Weight gainer diye sarı kutulu birşey 2,5 kg . Almayı düşünüyorum fakat hoca çin malı var 110 tl alman malı var 220 tl dedi .İnternette araştırdım heryerde 115 - 120 TL civarında bu konuda yardım istiyorum sizden bunların gerçeği sahtesi oluyormu nasıl ayırt ediliyor ve kullanmamı öneriyormusunuz.Şimdiden herkese teşekkürler ..

2. onbir

onbir Üye

Beğenileri:
    517
    Ödül Puanları:
    0
    biraz araştırma yaparsan forumda cevapları göreceksin :)

3. mtcinar

mtcinar Üye

Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Teknisyen
    Yer:
    İstanbul
    Evet malesef bunların sahteleri oluyor. Amacın kilo almak ve gainer alayım mı diyorsun. Bence biraz erken ama ilerde alman gerekecek zaten. Ben multipower ürünlerinden denemiştim. Deyim yerindeyse biraz soft ürünler. Forumdan gainer'lar bölümünden daha kaliteli ürünler için araştırma yapabilirsin.

4. korsan01

korsan01 Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Hocam bende ilk ayımı doldurdum vücut geliştirmede ama önceden basketbol geçmişim var yani spor yapıyorum 5-6 yıldır kilo almak için geldim ama ilk ay henüz kilo alamadım gainer'lardan almayı düşünüyorum ama ailem almamı istemiyor onların gözünde stereoid gibi bir şey, siz hiç yan etkisini gördünüz mü ?

5. mtcinar

mtcinar Üye

Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Teknisyen
    Yer:
    İstanbul
    Valla ben gainer kullanmadım ama l-carnitine, hydroxycut, aminoasit ve protein tozu kullandım. Bu ürünler supplement. Bir ilaç değil tamamen diyet destek ürünleri. Hiç bir yan etksini görmedim. Aksine 95 gibi bir kilodan 87 gibi bir kiloya düştüm 7 ayda. Sen de ihtiyacına uygun "supplement" ürünlerini kullanabilirsin sonuçları hızlandırmak için.

6. newbuilding

newbuilding Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ben bu gainerin almanyadaki yerinden türkiye distributorunu buldum onun için sahte olacagını pek sanmıyorum .Almanyadan geliyormuş ürünler ..Fakat hoca kar elde etmek için işe yaramaz getirtelim felan diyor . Ürünü hocaya kalmadan kendim kullanmak istiyorum sporla birlikte tabi .Birçok yerde kullanım şekli mevcut fakar ben kullanıp fayda gören arkadaşlardan yardım istiyorum kullanımı açısından ..

7. mtcinar

mtcinar Üye

Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Teknisyen
    Yer:
    İstanbul

Sayfayı Paylaş