Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
merhaba arkadaşlar 1 ay önce weider Premium ve weider mega mass 4000 aldım spordan önce ve hemen sonra Premium'u kullanıyorum sabah akşam megayı kullanıyorum 2 ayda çok azda olsa yağlı 6 kilo aldım evet meganın etkisi buyuk ama Premium bi harika sutlede suylada tadı nesquikle birebir aynı tavsiye ederim

Arkadaşım dün Bulgaristan'dan getirdi fiyatı 210 tl ye denk geldi.Tadı da gayet iyi çilek-vanilyalı. Şimdiye kadar op. gold kullandık bakalım bu nasıl?
Hocam bulgaristandan gelen çilek vanilya ürünlerle ilgili weiderin sitesinde bir açıklama var. Ucuz alıcam diye sağlığından olma derim ben. Paralel ithalat ürünüymüş ama umarım bir kaza bela yaşamazsın.

bu ürünü 270 e alabiliyorum nutrade dalton 500 diye yeni bir urun var onuda 250 tlye alabiliyorum sizce hangisini seceyim
valla benimde weider premium whey bitmek üzere daha iki gün önce nutrade premium whey siparis ettim. iki üründe kaliteli bence düsünmeden nutrade dalton 500 ü dene. dalton sanırım proteinin işleme kalitesi. ki bu rakam cok yüksek yani cok kaliteli. rakam buyudukce kalite düser 500 1000 1500 gibi. tabi illaki daha bilgili arkadaslar vardır. ama nutrade dalton 500 e weiderden iyi diyenler var!

Arkadaşlar bugün güvenilir bir siteden weider premium aldım..ambalajı giydirme yani baskı değil..içeriğine baktım türkçe olarak düzenlenen bilgiyi yapıştırmışlar protein kısmına 100 gr da min 50 gr yazmışlar..sitedekine baktım 76 gr yazıyor..ölçeği büyük..sanırım 55 gr alır..tam ölçeği eklediğim halde yinede tam o kıvamı alamadım..daha önce prv ninkisini kullanıyordum bilmiyorum o çok yogundu bu normal..içimde şuan bir şüphe var..sahte olup olmadığını nasıl anlarım?

Arkadaşlar bugün güvenilir bir siteden weider premium aldım..ambalajı giydirme yani baskı değil..içeriğine baktım türkçe olarak düzenlenen bilgiyi yapıştırmışlar protein kısmına 100 gr da min 50 gr yazmışlar..sitedekine baktım 76 gr yazıyor..ölçeği büyük..sanırım 55 gr alır..tam ölçeği eklediğim halde yinede tam o kıvamı alamadım..daha önce prv ninkisini kullanıyordum bilmiyorum o çok yogundu bu normal..içimde şuan bir şüphe var..sahte olup olmadığını nasıl anlarım?
wheylerin tadı değişik oluyor. bence cok fazla takılma derim tadına. zaten alısırsın yakında kullandıgın wheyin tadına. önemli olan aldıgın supplementin spordan sonra senin protein ihtiyacını en hızlı bir sekilde karsılaması.

Ürün belki iyi olabilir ama ben olsam almam çünkü fiyatı çok yüksek tam tamına 200 TL.Bence onun yerine Muscletech whey protein hardcore alın 160 TLye hiç yoktan 40 liranız cebinizde kalır.Bence fiyat çok
[DOUBLEPOST=1421490613][/DOUBLEPOST]
Ürün belki iyi olabilir ama ben olsam almam çünkü fiyatı çok yüksek tam tamına 200 TL.Bence onun yerine Muscletech whey protein hardcore alın 160 TLye hiç yoktan 40 liranız cebinizde kalır.Bence fiyat çok yüksek ama siz bilirsiniz.
Arkadaşı
190 ytl gıbı 1 fıyatı var deger mı bılmem ama denemeyı planlıyorum..
Ben weider premium aradım ama 280 den aşağı bir fiata bulamadım bana yardımcı olun arkadaşlar[DOUBLEPOST=1421490982][/DOUBLEPOST]Meraba bende weider premium kullamak istiyorum ama fiatı çok yüksek bana yardımcı olum

Son düzenleme:
[DOUBLEPOST=1421490613][/DOUBLEPOST]
Arkadaşı

Ben weider premium aradım ama 280 den aşağı bir fiata bulamadım bana yardımcı olun arkadaşlar[DOUBLEPOST=1421490982][/DOUBLEPOST]Meraba bende weider premium kullamak istiyorum ama fiatı çok yüksek bana yardımcı olum
Piyasada peşin 285 taksitli 299 tlden aşagı bulamazsın. Yerinde olsam aynı özellikte farklı marka tercih ederim. Ama para sorun değil diyorsan al :-)

Piyasada peşin 285 taksitli 299 tlden aşagı bulamazsın. Yerinde olsam aynı özellikte farklı marka tercih ederim. Ama para sorun değil diyorsan al :)
[DOUBLEPOST=1421539127][/DOUBLEPOST]
190 ytl gıbı 1 fıyatı var deger mı bılmem ama denemeyı planlıyorum..
Arkadaşım 190 tl yurd dışı fiatımı ben weiderin fiatı 280 tl filan biliyodum

Son düzenleme:
200 e 210 a cok rahat bulunur. Piyasada 280 den asagı bulamazmışsınızda falan siz supplementleri sadece internet sitelerinden ibaret sanıyorsunuz sanırım.

hangi şehirdesin arkadaş ?

ben önceki gün konu açmıştım, i
https://www.bodyforumtr.com/threads/ortak-bütçeli-ve-İskontolu-Ürün-alımı.105891/

Eğer aylık düzenli alımınız oluyorsa ise değerlendirebilirsiniz.

hangi şehirdesin arkadaş ?

ben önceki gün konu açmıştım, i
https://www.bodyforumtr.com/threads/ortak-bütçeli-ve-İskontolu-Ürün-alımı.105891/

Eğer aylık düzenli alımınız oluyorsa ise değerlendirebilirsiniz.
İstanbulda yasıyorum çevremdeki marketlere baktim ama fiatlar internet fiatıyla aynı

Bu ürünün en sevdiğim aroması muzluydu. Etki olarak tipik weider. İçeriği saf ne gerekiyorsa vardır öyle göz boyamaz. Fiyat konusuna gelecek olursak. Allah' a şükür durumum yerinde ama asla bir protein tozuna 300 vermem. 10.500 gr kırmızı et 300 TL ediyor. Daha dün mutfak alışverişi yaparken aldığımdan biliyorum. Bu ürünlerin amacı zaten ek besin. Protein ihtiyacını karşılamak. Bu ürüne bu kadar para verileceğine kaliteli protein almayı tercih ederim.

Alt tarafı bir protein tozu. 250 lira verilir mi buna? Gidin pazarlık yapın 150-160 liraya Muscletech alın. Pazarlıksız fiyatı 180 tl civarı.

Back
Yukarı