Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Profesyonel sporcuların çoğu Weider kullanmıyor, öncelikle bunu söyleyeyim. Ben nereden biliyorum kısmına gelirsek, birçok profesyonel bb'cilerin röportajlarını okuyor, dinliyor ve aynı zamanda yabancı birçok kaliteli platformu takip ediyorum.

Aminoasit ürünü ile Mega Mass'ı kıyaslıyorsanız bu zaten sizin sorununuz.

Şekersiz gainer söyleyebilirim. Dymatize Super Mass Gainer, Optimum Serious Mass Gainer, Ultimate Rev. Muscle Juice, Cyto Mass Gainer. Bunlar 100% kompleks karbonhidrat ve kısa-orta-uzun salınımlı protein içeren çok kaliteli gainerler. Weider 7000 gibi 60%'ı toz şeker değil. 7kg Weider toz şekere 550tl vereceğime, 22kg Dymatize Mass Gainer alırım daha iyi. Şimdi gelip bana sakın 22kg Dymatize'nin daha az faydalı olacağını söyleme. İçerik açısından bile fark atıyor Dymatize, miktarı geçtim hadi senin için... Hadi diyelim Weider'in toz şekeri çok kaliteli, ki değil, bildiğin fruktoz ve dekstroz, gidip Vitargo alırım. Profesyonel atletlerin ilk tercihi olan bir basit şekerdir.

Creatine ürüne zaten şeker konur, daha doğrusu basit şeker. İnsülinin tetiklenmesi amaçlanır. Ancak saf creatine alma imkânın var senin zaten, gainer'e toz şeker konmaz. Bu kalitesizliğini gösterir ürünün. İnsülini meyve suyu ile bile tetikleyebilirsin.

Weider Kitlesi diye bir şey de yok bu BB dünyasında. Amatör, cahil, yönlendirilmeye müsait kesimler Weider almaya daha yatkındır. Ayrıca İktisadi açıdan da fiyatı yüksek yapmak bir politikadır. İnsanlarda bu ürün kaliteli imajını bilinçaltına itmeye çalışır.

Öve öve bitiremediğiniz o Premium Whey'in bahsettiğin o sözde çok kaliteli "içeriği" Optimum Gold Whey ile aynı. 20% izole, 80% konsantre wheyden oluşur. Tek farkı 150 gram glutamine içeriyor 2.3kg'luk ürün. Optimum Whey 150tl, 300gram glutamine 45tl. Ancan senin öve öve bitiremediğin Whey Premium 350tl. Onun yerine gider Creatine-BCAA-Optimum Whey-Glutamine alırım daha iyi.

Nitrofull'u öven olmadı zaten. Yerli ürünlerimizde zaten iş yok. Bu açıdan Hardline'yi de beğenmiyorum. Başlıklarda yazılarım mevcut, biraz okuyun lütfen, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Spor geçmişini bilemem ama ben 9 senedir bu sporla ilgileniyorum, dediklerime kulak asmanda fayda var. Fanatik bir şekilde Weider'i savunmanın sana yararı olmadığı gibi, kesene de zararı var.

Bir şeyleri savunacaksan eğer biraz tutarlı şeylerle gelmende fayda var. "WEIDER EN İYİSİ, KİTLESİ SÜPER, HERKES BUNU KULLANMAK İSTER" gibi faso fiso argümanlarla değil de, hakikaten inanabileceğim bir şeylerle gel ki, ben de sana inanayım. Ama işte burada sıkıntı var, gelemeyeceksin; zira ürünleri kalite açısından savunulacak kadar süper değil. Bir ara Premium Whey'i biri aminoasit profili olarak övmüştü, meğer adamlar 100gramlık ölçü değil de, 100 gram saf proteinin içeriğini koymuşlar. Çok zekiler ya, haliyle insan bir an karşılaştırınca yüksek buluyor değerleri. Halbuki hesapladım, Optimum Whey ile 99.9% aynıydı. Sen sadece geçmişte yazmış olduklarımı oku, doğru yolu bulacaksın ve cebinde fazladan kalan yüz liralar için bana çok teşekkür edeceksin. 2kg'lik karbonhidrat-protein karışımı ürünü 300-400tl gibi bir fiyata koymuşlar. Siz de ne güzel paşa paşa yağ sürüyorsunuz bu adamların ekmeğine, tebrik ederim.

Bazı ürünleri güzel olabilir, ona bir şey diyemem, ama emin ol diğer ürünlerden üstün hiçbir ürünü yok ve hiçbiri de parasını hak eden ürünler değil.

Ayrıca son olarak, Weider'in ürün yelpazesi de profesyonel sporcuların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçüde geniş değil. Hep standart ürünleri var.

Anlatmaadığım nokta bu sen sadece olayın içerik tarafına bakıyorsun. Senin dediğin şu olaya çıkıyor polyester ile pamuğu aynı kefeye koymak gibi bir şey. Benim dediğim olay içeriğin dışarısında içeriğinin kalitesidir. Yani %20 şu %30 bu %10 bundan %50 falan filan önemli ama kalitesi de önemli vurgulamak istediğim nokta şu.
Yani sadece sen akıllı değilsin bunlar pahalıya alsın ben ucuza alıyorum ki düşüncen hatadır. Mesela aynı örnek fotoğraf makinelerinden de verilebilir kimileri megapixel'i düşük olmasıan rağmen yüksek olan markaya göre çok daha net fotoğraflar çekmektedir burada bak içerik yok kalitesi söz konusu bunun gibi örnekle vurgulayım bide.

Profesyonel sporculara gelirsek şahsen bana Weider 500.000 $ veriyorsa, Muscletech gibi bir firma 3-5 Milyon $ veriyorsa Weider'i seçmem başlı başına hata olur. Peki bu Mr.Olympia sporcuları neden madem tek markaya sabit kalmıyorlar memnunsalar eğer ? Parayı kim verirse ona geçiyorlar. İş reklama bakıyor yani reklama ayrılan bütçe konuşur. Burada kimse birbirini kandırması çoğumuz parayı en çok veren hangi marka ise onun bize sponsor olmasını isteriz. Niye daha az para vereni tercih edelim ki ?

Benim demek istediğim şu Weider'in bu tip sporcular veya abartılı reklamlar ile göz boyamaya ihtiyacı yok.

İyi de ben muscletech creatine kullanıp bide weider'in gainer'ını niye kullanayım ki ? Başka markalı ürünler kullanmak bence yanlış olur aynı markanın ürünlerinden kombine yapmak daha mantıklıdır. Bu arada ben yazılarını takip etmiyorum ve antrenman sonrası şeker alımı da önemlidir haribo yendiğini biliriz, ama weider gibi gainer'ın varsa haribo yemene gerek kalmaz hem karb. hemde diğer ihtiyaçlarını karşılarsın.

Optimum markasını kullandım ortalama bir kalitesi var. Tekrar söylüyorum içeriğe aldanmayın bu kadar içeriğin önemli olduğu kadar kalitesi önemli.

Bak sana başka bir örnek daha vereyim. Rayban güneş gözlüğü ile sağda solda satılan 20 liralık güneş gözlüğü aynı mıdır ? Tabi ki aynı değildir. Kalite farkı vardır. Bunu demek istiyorum işte. Günümüz çağında çoğu başlayan kişi içeriğe bakıyor ama içeriğin kalitesini hiç araştırmıyor.

Unutmayalım olay sadece içerikte bitmiyor, içeriğin kalitesi de önemli. Son olarak Weider'in müşterisi olmasaydı ve sandığın kadar kötü ürünleri olsaydı hâlâ ayakta durmazdı. Weider hep olacak olmaya da devam edecek.

Muscletech'in reklamlarına örnek verelim, Eşsiz ve yağsız kas kütlesi, muazzam hacim vb. şişirilme reklamları ile doludur. Bunun gibi bir çok marka. Günümüz yeni sporcuların dikkatini çeker ve zaten bb.com'u açtığında hep bsn ve muscletech gibi markaları görürsün zaten insan direk gözü bunlara takılıyor neden çünkü ana sayfada şu düşünceye kapılıyor herkes bunu kullanıyor demek ki işe yarıyor. Bunu Weider markasını denemeyenler düşünür hatta orada puan verenlerin çoğu weider'i denememiştir bile.

Ayrıca şunu da söyleyeyim madem Weider kötü neden Premium Whey yok satıyor ? İlk Weider'in ürünleri tükeniyor stoklarda ve bu kadar yüksek fiyatına rağmen çabucak stokları bitiyor ? Alıcısı var demek ki illa sağ da solda böyle forumlarda Weider kullanıcısı olmak zorunda mı ki ? Hayır değil. Dediğim gibi Weider reklama para vermez çünkü reklama ihtiyacı yoktur. Bütçesi yeten sporcular Weider'i bırakmaz ve bütçe sorun olmadığı sürece bu markadan vazgeçmezler. Hem Weider'in amino liquid mega forte ürününden daha iyi bir amino asit tanımam evet 240 lira 20 günde bitiyor ama performansı nasıl etkisi nasıl ona bakalım birde.

Şimdi Türkiye'de 20 günde 240 lira sadece amino asite para verecek insan sayısı çok azdır. Diğer ülkelerde de buna benzer durum var ama onların çoğu reklamlara aldanıyor.

Not: Serdar bir ara Weider'in yüzüydü, sonra Hardline markasına geçti. Sebebi ise para parayı kim verirse o ürüne geçerler. Şimdi Hardline markasına sen kötü dedin Serdar AKTOLGA kötü bir sporcu mu ? O zaman o beğenmediğin Hardline markasına niye geçti ? İş tamamen reklamda Hardline markasını zaten biliyoruz üstüne tanıdığımız Serdar AKTOLGA girince ee ne oluyor demek ki bu Hardline iyi bir marka diye düşünüyoruz ve onun ürünlerini kullanıyoruz. Günümüzde Jay Cutler vb. sporcular hangi ürünleri kullanıyorsa çoğunluk onu kullanıyor neden çünkü iyi ürün olduğu fikrine kapılıyor insan, ama sporcu parayı seçiyor ürünü değil.

Bu ürünün x markadan cok farkı yok.
Aksini idda eden yalan söylemiş olur.
Zaten işiniz weider alayım daha iyi verim alırıma kalmış ise, mutlaka bir yardım alın.

Şahsen Weider'in tüm ürünlerini kullandığımı söyleyemem ama kullandıklarım hangi ürün olursa olsun diğer ürünlerden farkı vardı. Belki bende bu etki olmuştur bilemem tabi ama Bsn, Muscletech, Hardline, Gaspari, Universal gibi diğer markaların ürünlerini de denedim. Aralarında ciddi bir fark olduğunu belirteyim. Tabi her ürün herkeste aynı etkiyi vermez.

Mesela Muscletech Nano Vapor almıştım, bende ne performans olarak nede damarlarımda bir belirginlik olmadı. Hatta 1. haftanın sonunda kusmak zorunda kaldım lavaboda spor salonunda. O günden beri kullanmıyorum. Gaspari'nin ki çok başarılıydı 2 tane enerji ürünü kullandım zaten. Gaspari'den tek şikayetim uyku sorunu yaşatmasıydı, gerçi bu çoğu no ürünlerinde var. Performans olarakta biraz daha iyi olabilir di aslında ama diğer ürünleri de kullanmam lazım şuana kadar 2 markanın enerji ürününü kullandım bana göre gaspari başarılı bir ürün.

Ben Weider'in her ürünlerini kullanmadım fakat Whey ve Amino Asit olarak Weider'in ürünlerini tek geçerim ve üstüne tanımam. Özellikle Mega Forte müthiş ama fiyatı da bir o kadar güzel :) Zaten güzel olan şeyler hep pahalıdır :S

Şahsen Weider'in tüm ürünlerini kullandığımı söyleyemem ama kullandıklarım hangi ürün olursa olsun diğer ürünlerden farkı vardı. Belki bende bu etki olmuştur bilemem tabi ama Bsn, Muscletech, Hardline, Gaspari, Universal gibi diğer markaların ürünlerini de denedim. Aralarında ciddi bir fark olduğunu belirteyim. Tabi her ürün herkeste aynı etkiyi vermez.

Mesela Muscletech Nano Vapor almıştım, bende ne performans olarak nede damarlarımda bir belirginlik olmadı. Hatta 1. haftanın sonunda kusmak zorunda kaldım lavaboda spor salonunda. O günden beri kullanmıyorum. Gaspari'nin ki çok başarılıydı 2 tane enerji ürünü kullandım zaten. Gaspari'den tek şikayetim uyku sorunu yaşatmasıydı, gerçi bu çoğu no ürünlerinde var. Performans olarakta biraz daha iyi olabilir di aslında ama diğer ürünleri de kullanmam lazım şuana kadar 2 markanın enerji ürününü kullandım bana göre gaspari başarılı bir ürün.

Ben Weider'in her ürünlerini kullanmadım fakat Whey ve Amino Asit olarak Weider'in ürünlerini tek geçerim ve üstüne tanımam. Özellikle Mega Forte müthiş ama fiyatı da bir o kadar güzel :) Zaten güzel olan şeyler hep pahalıdır :S

Senin anlamadığın nokta bu zaten. Weider başka ülkelerde senin bahsettiğin o piyasa ürünlerle aynı fiyatlarda. Türkiye'de böyle şişiriliyor sizin gibi müşteriler böylesine talepte bulundukları için. Adamlar Erikli suyun kağıdını değiştirerek Weider etikeyi yapıştırıp 500ml'sini 5tl'ye satsa yine alacaksınız, o kadar gözünüz kararmış. Adamlar da haklı. Sizi gibi bir kesim olsa karşımda, ben de aynısını yapardım.

Tercih meselesi weidere bukadar para verip alanda var. Șayet bukadar parayi asla vermem suan.altiustu toz...

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Weiderin Turkiyedeki sitesinde ürünün yarın(11.07.2014) stoklarda olacağı açıklanmış. telefon açıp sorup onayı aldım. fiyatı 350 TL Olarak satışa sunulacakmış tabii biz bunu pazarlık ederek 20-30 tl indiririz diye düşünüyorum. Kalite konusuna gelince benim kullandığım en iyi protein tozuydu ve sanırım öylede kalacak fiyatı için bir anda 100-150 tl zam mı olur gibisinden veryansınlar duyuyorum. Söyleyeceklerim sizi ne kadar aydınlatır veya ne derece bana inanırsınız bilmem ama bu ürünü en son mart ayında 200 tl'ye almıştım(o zaman satış fiyatı 250 liraydı) ve son kullanma tarihi 31.08.2014dü. Supplementlerin kutusunu saklamak (en azından son kullandığım bir kaçının) huyum olduğundan diğerlerinin son kullanma tarihlerinin de aynı olduğunu biliyorum ve yanılmıyorsam(lütfen yanlışsa düzeltin) üretim tarihinden itibaren 2 yıl sürüyor son kullanma tarihi ve 6 ay önce satılan ürünler 2012-2013 üretimi bu dönem içerisinde euro'nun 2,20 -2,35 arası gitti geldi şuan 2,90 burada zaten maliyetler euro kazanç TL bazında olduğundan kutu başına min. 0,55 cent kaybı var. Bu ürünün sirkülasyonu fazla olmadığından(en azından Türkiye için) böyle bir fiyat politikası izlemiş olabilirler.ama bu ürünün almanya parekende satış fiyatı 62,19 Euro buda 180 tl yapar. İthalatçı firmanın türkiyedeki satış noktalarına bunu 290 TL Gibi bir fiyattan verdiğini düşünürsek(kendi tahminimdir) kutu başına 110 tl kazanmış olurlar ki bu da gerçekten fazla weiderin muadili olarak Dymatize ISO 100 Alıp Glutamin takviyesi yapacağım forumda da bir çok yorum okudum bunun gibi bu yüzden iyice aklıma yattı. son olarak söylemeden edemeyeceğim piyasadaki hiç bir protein tozu ne dymatize ne ON weider kalibresinde değil. Maddi imkanım izin verse başka hiç bir toza elimi sürmem.

son olarak söylemeden edemeyeceğim piyasadaki hiç bir protein tozu ne dymatize ne ON weider kalibresinde değil. Maddi imkanım izin verse başka hiç bir toza elimi sürmem.
Dymatize Iso 100, weider'ın çoğu protein tozundan çok daha kaliteli ve daha uygun fiyatlıdır. Optimum'un çoğu ürünü weider muadili kaliteye sahiptir. Weider ürünlerini kaliteli gösteren tek şey aşırı derecede uçuk fiyatından başka bişey değildir. Bizim halkımızın ''pahalıysa vardır bi hikmeti'' gibi fikirleri devam ettikçe weider bu fiyat politikasını asla değiştirmez.

Ürün tadı için değil performansı için alınır. Tadı güzel olsun ya da olmasın ben bana vereceği güce bakarım. Bana ek olarak ne veriyor ona bakarım. Weiderin protein tozunu kullanmadım. Çünkü haddinden fazla pahalı.

Dymatize Iso 100, weider'ın çoğu protein tozundan çok daha kaliteli ve daha uygun fiyatlıdır. Optimum'un çoğu ürünü weider muadili kaliteye sahiptir. Weider ürünlerini kaliteli gösteren tek şey aşırı derecede uçuk fiyatından başka bişey değildir. Bizim halkımızın ''pahalıysa vardır bi hikmeti'' gibi fikirleri devam ettikçe weider bu fiyat politikasını asla değiştirmez.
Ülkemizde Pahalıysa vardır bir hikmeti fikri her ne kadar belli bir topluluğun düşüncesi olsa da bu topluluktan en fazla %50lik kısım sırf bu politikaya inanıp bu ürünü alabilme imkanına sahip diye düşünüyorum. Haliyle weiderin satış grafiklerinde bu düşüncenin maksimum %20lik bir aldığını geri kalan %80lik kısmında ürünün kalitesi için aldığı kanısındayım. kullandığım proteinler açısından kendi adıma bir kıyas yapacak olursam söylediğim sözün tamamen arkasındayım ama bu düşüncenin herkes için geçerli olduğunu tabii ki savunmuyorum her insanın vucudu nasıl bir tedavi sürecine aynı cevabı veremiyorsa bende bu ürünü kendi vucudumun verdiği cevaba göre değerlendiriyorum. Saygılar,

Ülkemizde Pahalıysa vardır bir hikmeti fikri her ne kadar belli bir topluluğun düşüncesi olsa da bu topluluktan en fazla %50lik kısım sırf bu politikaya inanıp bu ürünü alabilme imkanına sahip diye düşünüyorum. Haliyle weiderin satış grafiklerinde bu düşüncenin maksimum %20lik bir aldığını geri kalan %80lik kısmında ürünün kalitesi için aldığı kanısındayım. kullandığım proteinler açısından kendi adıma bir kıyas yapacak olursam söylediğim sözün tamamen arkasındayım ama bu düşüncenin herkes için geçerli olduğunu tabii ki savunmuyorum her insanın vucudu nasıl bir tedavi sürecine aynı cevabı veremiyorsa bende bu ürünü kendi vucudumun verdiği cevaba göre değerlendiriyorum. Saygılar,

Ürün günlük protein alımı eksik olanların protein eksiğini tamamlamak için ya da antremandan sonra protein kaynağı olarak kullanılıyor vücudun 20-30 gram protein içeren bir ürüne cevabını gözle görmek yada hissetmek mümkün değildir. Zaten böyle bir bakış açısı çok saçma inanışlara neden oluyor insanlar ''Abi günlük almam gereken protein miktarına ulaşamıyorum protein tozu kullanacağım'' gibi cümleler kurmak yerine 350 liraya 2 kg toz alıp evin en güzel yerine koyup karşısına geçip tapınıyor. 1 shake içmek için saatlerce düşünüyor spordan çıkarken shake içerken kendini kral hissediyor. Ve gerek parası olan gerek olmayan kimseye önermiyoruz.

Ürün günlük protein alımı eksik olanların protein eksiğini tamamlamak için ya da antremandan sonra protein kaynağı olarak kullanılıyor vücudun 20-30 gram protein içeren bir ürüne cevabını gözle görmek yada hissetmek mümkün değildir. Zaten böyle bir bakış açısı çok saçma inanışlara neden oluyor insanlar ''Abi günlük almam gereken protein miktarına ulaşamıyorum protein tozu kullanacağım'' gibi cümleler kurmak yerine 350 liraya 2 kg toz alıp evin en güzel yerine koyup karşısına geçip tapınıyor. 1 shake içmek için saatlerce düşünüyor spordan çıkarken shake içerken kendini kral hissediyor. Ve gerek parası olan gerek olmayan kimseye önermiyoruz.
sanırım yazdıklarımı çok yanlış anlamışsın vucudun verdiği cevaptan kasıt "verimli" olmasıdır. gözle görmeyi nereden çıkardın onu anlayamadım.

sanırım yazdıklarımı çok yanlış anlamışsın vucudun verdiği cevaptan kasıt "verimli" olmasıdır. gözle görmeyi nereden çıkardın onu anlayamadım.
Weider protein tozunu ''verimli'' , diğer protein tozlarını ''daha az verimli'' kılan fark nedir açıklayabilirmisiniz. İsterseniz ben açıklıyım ''Kesinlikle hiçbir kalite ve verimlilik farkı yok, sadece 2-3 katı fiyat farkı var o kadar''

Son düzenleme:
Amino profili belli.protein orani belli.uretim teknolojisi belli.peki ozaman ne artisi var.bi optimumdan dymatizEden veya x markanin x urununden.
Cogu wheyle assagi yukari ayni.
Icinde bcaa cok desen oda cok degil.buna verecegn parayla dymatize + xtend alinsa cok cok daha akillica olacagi dusuncesindeyim.

eskiden bende weiderin ürünlerinin çok iyi olduğunu düşünürdüm (spor salonundaki algı ve aşırı fiyatı yüzünden) daha sonra bir arkadaşım kullanmadığı 1 kutu cfm proteinini uygun fiyata bana satmıştı bundan 2 yıl önce çok büyük beklentiyle kullandım beslenmem ve anterenmanım çok düzgündü ama eski protein tozumla kıyaslarsam bi fark yoktu(ultimate prostar)
bence 350 tl bu ürüne vermek yerine2 kutu optimum yada ultimate protein tozu almak daha mantıklı hem para cepte kalır hem de en az 3 ay protein tozu parasından kurtulursunuz

Weiderin Turkiyedeki sitesinde ürünün yarın(11.07.2014) stoklarda olacağı açıklanmış. telefon açıp sorup onayı aldım. fiyatı 350 TL Olarak satışa sunulacakmış tabii biz bunu pazarlık ederek 20-30 tl indiririz diye düşünüyorum. Kalite konusuna gelince benim kullandığım en iyi protein tozuydu ve sanırım öylede kalacak fiyatı için bir anda 100-150 tl zam mı olur gibisinden veryansınlar duyuyorum. Söyleyeceklerim sizi ne kadar aydınlatır veya ne derece bana inanırsınız bilmem ama bu ürünü en son mart ayında 200 tl'ye almıştım(o zaman satış fiyatı 250 liraydı) ve son kullanma tarihi 31.08.2014dü. Supplementlerin kutusunu saklamak (en azından son kullandığım bir kaçının) huyum olduğundan diğerlerinin son kullanma tarihlerinin de aynı olduğunu biliyorum ve yanılmıyorsam(lütfen yanlışsa düzeltin) üretim tarihinden itibaren 2 yıl sürüyor son kullanma tarihi ve 6 ay önce satılan ürünler 2012-2013 üretimi bu dönem içerisinde euro'nun 2,20 -2,35 arası gitti geldi şuan 2,90 burada zaten maliyetler euro kazanç TL bazında olduğundan kutu başına min. 0,55 cent kaybı var. Bu ürünün sirkülasyonu fazla olmadığından(en azından Türkiye için) böyle bir fiyat politikası izlemiş olabilirler.ama bu ürünün almanya parekende satış fiyatı 62,19 Euro buda 180 tl yapar. İthalatçı firmanın türkiyedeki satış noktalarına bunu 290 TL Gibi bir fiyattan verdiğini düşünürsek(kendi tahminimdir) kutu başına 110 tl kazanmış olurlar ki bu da gerçekten fazla weiderin muadili olarak Dymatize ISO 100 Alıp Glutamin takviyesi yapacağım forumda da bir çok yorum okudum bunun gibi bu yüzden iyice aklıma yattı. son olarak söylemeden edemeyeceğim piyasadaki hiç bir protein tozu ne dymatize ne ON weider kalibresinde değil. Maddi imkanım izin verse başka hiç bir toza elimi sürmem.

Weider'in bu protein tozu ile ilgili bir dünya yazım var bu başlıkta, lütfen okuyunuz. Weider'in hiçbir artısı yok. Belki biraz daha iyi demiyorum, hiçbir artısı yok. Dymatize ISO-100, Premium Whey'den çok daha kaliteli bir protein tozu. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Weider'in Türkiye sayfasındaki yorumları da görüyoruz, resmen ayarlanmış yorumlar hepsi. Gerek Premium gerekse Mega Mass beş para etmez ürünler. Bu fikri sadece bizler değil, oldukça köklü yabancı bodybuilding sitelerindeki üyeler de ileri sürmekte. Siz 2kg Optimum ile aynı kalitedeki toza 350tl vermeye isterseniz devam edin ama gelip de burada cebindeki 2-3 kuruş parayla supplement desteği almaya çalışıp sporuna devam etme gayreti gösteren insanları da kandırmayın.

Weider alacağınıza gidin Optimum ve yanında 300gram glutamine alın 99.9% aynı. Hatta fazladan 150gram da glutamine olur elinizde. Fiyatı da Weider'in hemen hemen yarısı.

Ayrıca 20%'si izole wheyden oluşan dandik Weider protein tozunu, içeriği 100% izole wheyden oluşan Dymatize ISO-100 ile de kıyaslamayalım. Weider protein içeriği açısından klansman olarak Optimum ile aynı seviyededir; ISO-100 ile değil. İçerisindeki oldukça az miktarda bulunan glutamine de, protein içeriğinin kalitesini yükseltecek bir rol oynayamaz.

arkadaslar durumumu uzata uzata sızı sıka sıka anlatacagım :D toz aldım vpx zero carb sro urununu. almamdakı en buyuk etken kalıtelı ve ıcerıgınde sut urunu bulunmaması. sute ve sut urunlerıne karsı alerjım var. ornegın bı oncekı tozum xppro complex urununu kullanıyordum urunu kullandıgımda ıshal yapıyordu bagırsaklarımı bozuyordu sıkıntı yasadım. ama yenı aldıgım toza boyle bır sorun yasamadım. aldıgım yenı toz cok pahalı ve bu bıttıkten sonra weider almayı dusunuyorum sıze ıkı sorum olacak.
1-) weider ın ıcerıgınde sut ıle alakalı bır sey bulunuyor mu?
2-) weider premium whey 2.300gr bu mu yoksa weider power whey 3.178gr mı bu ıkı urun arasından hangısı daha ıyı sızın degerlı yorumlarınızı almak ıstedım
Arkadaslar ama oncelık olarak bu urunlerde sut ıle ılgılı bır sey olup olmaması benım ıcın cok onemlı yardımcı olursanız cok sevınırım :)

arkadaslar durumumu uzata uzata sızı sıka sıka anlatacagım :D toz aldım vpx zero carb sro urununu. almamdakı en buyuk etken kalıtelı ve ıcerıgınde sut urunu bulunmaması. sute ve sut urunlerıne karsı alerjım var. ornegın bı oncekı tozum xppro complex urununu kullanıyordum urunu kullandıgımda ıshal yapıyordu bagırsaklarımı bozuyordu sıkıntı yasadım. ama yenı aldıgım toza boyle bır sorun yasamadım. aldıgım yenı toz cok pahalı ve bu bıttıkten sonra weider almayı dusunuyorum sıze ıkı sorum olacak.
1-) weider ın ıcerıgınde sut ıle alakalı bır sey bulunuyor mu?
2-) weider premium whey 2.300gr bu mu yoksa weider power whey 3.178gr mı bu ıkı urun arasından hangısı daha ıyı sızın degerlı yorumlarınızı almak ıstedım
Arkadaslar ama oncelık olarak bu urunlerde sut ıle ılgılı bır sey olup olmaması benım ıcın cok onemlı yardımcı olursanız cok sevınırım :)

weider premium whey kas kütlesini geliştirmek için , power whey kilo aldırıcı kullandıktan sonra proteine geçiş aşamasında kullanılan bi ürün ikisinide kullandım :D

Back
Yukarı