Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Hardline kampanya urunleri var bir bak istersen patentli
ultimate nitrution uygun fiyat ve kalite
gnc ayin ilk haftasi %20 indirimde bilindik marka olduktan sonra hepsinin cla 'si hemen hemen aynidir yalniz hard line 800mg yeterli olur gibi ve yerli mali sayilir
önerin için teşekkürler. gnc gold card ım var ;) bakarım ordan

arkadaşlar CLA'yi günlük 5-6 bin ml.gram almayacaksanız bir fayda göremezsiniz.

ikincisi çok ileri seviye yarışmaya filan girmicekseniz ama sağlam antreman yapıyorum diyorsanız yarım tüp antremandan 15 dakika önce ve yarım tüp yatmadan önce şekli ile mega forteyi kullanınız

üçüncüsü definisyon döneminde protein tozu içilmemesi, definisyon performansınızı oldukça arttırır çünki protein tozlarıda vucutta hatırı sayılır miktarda su tutar bunun yerine sıvı amino asit yada tabletlerini tavsiye ederim özellikle weiderin pure egg aminosu definisyon döneminde kullanılabildiği gibi bu dönemde kas büyümesi sağlayabilen bir ürün ve mega forte ile kombine edilebilir.

dördüncüsü

selamlar sevgiler. :)

Cla günde 3neden işe yaramaz,

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:46 ----------

3 gram demek istedim

Merhaba ferdityson ,

Genel olarak CLA takviyelerinin kullanım talimatlarında seninde belirtmiş olduğun gibi kullanılması tavsiye edilsede pratikte , bende dahil olmak üzere bir çok kullanan kişi istedikleri sonucları elde edememiştir.

Sonuç almak için 5-6 gram kullanıldığında ortalama olarak 2 ay sonra etkileri hissedilir olmuştur. Özellikle katabolik süreci hafifletme etkisi nedeni ile definisyon dönemi için oldukça faydalı bir takviyedir.

Şu anda bende kullanmaktayım doz olarak 5-6 gram alıyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:44 ----------

Yalnız eklemem gereken önemli bir şey varki , ben yaklaşık 2.5 yıldır fitness ve ağırlık antremanları yapıyorum ve son altı aydır ise ağır ve şiddetli antremanlar yapan sporcuyum , bu nedenle ben CLA yı bu şekilde kullanıyorum ve sonuç alabiliyorum.

Yani kişiden kişiyede fiziksel özelliklerine göre ve spor kondüsyonuna göre değişebilir.

Arkadaslar weider aldim bakalim etkisi nasil olucak diye sabirsizlanirken ustune inciden usutuk neyse oda gecsin weidere devam etkilerini yazicam

bu kadar pahalı olmasından dolayı ben asla kullanmam bunu. ama bir donem kullandım. ve kasları serleştirip hacim almaya bu kadar yardımcı olan baska urun gormedim. acıkca itiraf edeyim kullandıgım en iyi supplementti. zaten amino asit heleki sıvıysa birde ben uzerine baska supplement tanımam. en iyisi sıvı amino almaktır. ama parasına yetişebilirseniz.

Dediklerine katılıyorum mega forte alamayanlar premıum aminoyu tercih edeilirler benim gibi biraz daha uygun bu ürünü kullanırken kesinlikle çok mantıklı israf etmeden kullanmak lazım

Her saatte 1 protein ve amino asit bölümündeki supplement yorumlarını okuyorum.Bunu 2 defadır okumuşum fakat herkez başka birşey diyor biri diyor yok çok iyi etkisi felan biri diyor almaya degmez bende ondan kararsız kaldım.

Dostum pump etkisi hissedilebilir güç ve define için bana iyi yardımcı oluyor ve bunun kimlerde yaptığını bilmek istiyorsan konu başlığında verilen puanlmadan anlarsın

weider premium amino yerine multipower amino mega shot alınması daha mantıklı bence.weider mega blast ile kafa kafaya olan bir ürün.

mega shot mantıklı gibi fiyat olarak fazla fark yok gibi :) Birde şunu demeden geçemiycem multipowerın super aminosunu kullandım AOL bukadar iğrençbir tat olamaz mega shot aynıysa ben kesinlikle almam

Etki bakımından tek geçerim "bende" çok etkili oldu özellikle , güç artışı ve pump etkisi bakımından .
Tabi bunyeden bunyeye değişebilir fakat benim kullandığım en iyi amino asit .

Fonksiyonel bir ürün bunu bir çok amaç için kullanabiliyorsunuz örneğin ,
antreman öncesi kullanımı çok etkili antreman sonrası olarak fazlayısla yeterli
gece recovery olarakda oldukça etkili çok ağır antreman sonrası gece içtiğimde
ve sabah uyandığımda ağrılarım tamamen olmasa bile neredeyse geçmiş olarak ve dinç bir şekilde
ve erken saatte uyanabiliyorum. Bende etkileri bu şekilde.

Eğer "AĞIR" çalışıyorsanız tek geçerim .

Sevgiler.
Serkan .

Back
Yukarı