Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Arkadaşım ilgin ve detaylı cevabın için çok teşekkür ederim. Sanırım dediğin gibi 1/3 idman öncesi 1/3 yatarken almak en mantıklısı. İki kullanımı yaparken optimum whey de kullansam bir mahsuru olur mu acaba? Bir kez daha teşekkür ederim.

Yanında whey almanın bir mahsuru yok daha iyide olur aslına bakarsan.Spor öncesi whey çok alam bir porsiyonun yarısı al bence çünkü amino alcaksın ama şöyle;
1-Spordan 30-45 dakika önce 1 porsiyon veya daha az whey protein
2-spordan 15 dak önce mega forte 1/3
3-spordan hemen sonra 1 porsiyon whey protein
4-yatmadan 15 dak önce mega forte 1/3
5-yatmadan 30 dakika önce whey protein(yarım yağlı süt uygundur)
6-sabah kalkınca 1 porsiyon whey protein
not: maddi durumuna göre whey kullanımı spor öncesi kaldırabilirsin spor sonrası ve sabah kalkınca alınan protein daha önemli spor öncesi enerji vericek gıdalar daha makbul(amino asitler de çok önemli)iyi çalışmalar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:47 ----------

Bu arada sütle proteini karıştırırsan sindirimi yavaşlatır emilim uzun sürer o yüzdendirki yatmadan önce yarım yağlı süt ile al proteini, spor sonrası su ile alman daha iyi olur hızlı sindirilir aç kalan kaslara hızlı cevap verilir.

Son düzenleme:
Yav arkadaşlar, ben mi tuhafım, yoksa siz mi abartıyosunuz. Bu aldığınız yazdığınız etkiler falan nedir ya :)

Ben de alıyorum bu ürünü, ne pump etkisi var, ne vücutta ısınma var. Ben mi hissetmiyorum nedir, vallaha delirecem ya :)

Yav arkadaşlar, ben mi tuhafım, yoksa siz mi abartıyosunuz. Bu aldığınız yazdığınız etkiler falan nedir ya :)

Ben de alıyorum bu ürünü, ne pump etkisi var, ne vücutta ısınma var. Ben mi hissetmiyorum nedir, vallaha delirecem ya :)

O zaman senin vücutta bir sorun var:)

Eh her bünyeye göre farklı etkileri,farklı zaman aralıkları olabilir,doğaldır :)

Arkadaşlar, 12 gündür salona gidemiyordum işimden dolayı. Şu an vücudumun halini görünce, analdım etkisi varmıymış yokmuymuş resmen 4/1 oranında küçülmüş durumdayım.

peki angryhun içinde aminoasit dışında herhangi bi uyarıcı zararlı olabilecek madde var mı?

Arkadaşlar şu anda türkiyede sanırım hepsinin son kullanma tarihleri 03/12.
Yeni tarihli satan bir yer bulan,rastlayan olursa ya buradan yada özel mesajla haber verebilirse çok sevinirim.

suplament kullanımı bılımsellık gerektırır mega forte yı orta duzeyın altındakıler bence kullanmasın cunku 3000 mg arjının ıcerıyo o adam 3000 mg arjınının hakkını veremez zaten orta duzey ve ustu kısıler bır tup antrenman oncesı bır tupte sonrası kullanmalı arkadaslar gece yatarken amıno asıt komlexsı alınmaz bcaa l-glutamıne yada sadece caseın proteın alınmalı SAYGILAR...

piyasadakilerin son kullanma tarihi bu ay ve hala 180-190 tl den satıyorlar,gerçekten şaka bu adamlar :)
o değilde bu ürün kalkıyor mu piyasadan yeni parti gelirmi ?

yeni parti gelecek hem de içerdiği aminoasit daha yüksek olacak (tek tüpte 13000 mg nin üstünde)

peki bu ay son kullanım tarihi olan ürünleri napıyorlar,geri gönderip firmadan parasını mı alıyorlar
muhtemelen iade garantisi ile mal getiriyorlar yoksa 2-3 hafta sonra kullanılmayacak ürünü hala bu fiyattan satmalarının başka mantıgı olamaz sanırım

peki bu ay son kullanım tarihi olan ürünleri napıyorlar,geri gönderip firmadan parasını mı alıyorlar
muhtemelen iade garantisi ile mal getiriyorlar yoksa 2-3 hafta sonra kullanılmayacak ürünü hala bu fiyattan satmalarının başka mantıgı olamaz sanırım

weider kendi sitesinde bu ürünün ve allstars amino drinkin son kullanma tarihi geldiği için ikisini birlikte alana kampanya yapıyor ama supplement shopları bilemem.

Back
Yukarı