Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
ürüne yazık edersin sadece gece yatarken içersen. ilk kullanım önerisi antremandan öncedir antremandan sonra twinlabı kullan bence. gece yatmadan öncede kullanabilirsin istersen tabiki

arkadaşlar bu üründen aldım fakat son kullanma tarihi 07.2011 3ay gibi bir zaman kalmış aynı zamanda kutu güvenlik etiketi yok açılmış kutu yani, ampullerde sorun yok gibi.
bir sorun olur mu sizce bitimine az kalmış ürün, yoksa iade etmeyi düşünüyorum

Ben 2 haftadır çalışıyorum ve en büyük sorunum güçsüzlük.Bu ürünü de bugün kullanmaya başladım acaba antremandan önce şişenin ne kadarını içmeliyim?

O.N GOLD Protein kullanıyorum bu ürünle beraber kullanım şekli nasıldır herkes kendince birşey benimsemiş kendine uygun bir şekilde kullanıp iyi kötü içiyo.
Bunu 3e böldükmü antremandan once sonra uyumadan once vs falan zaten tüp 25ml birşey bunun tam ve verimli kullanım şekli nasıldır birde tekrardan soruyorum protein tozuyla alım şekli nasıldır iyice kafam allak bullak oluyo bu forumu gezerken biri bişey diyo boyle iyi oluo biri diyor sonra ben bole yapıorum insanın kafası karısıo.

antremandan önce bütün tüpü bitirip antrmandan hemen sonra proteinlemi kullanmak yararlı
yoksa sitenin önerdiği kullanım seklimi bu 3e bolme olayı yatmadan once antremandan once ac karnına ? bunun kesin ve net bi cevabını verirseniz tesekkur ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, bende aminoasit kullanmayı düşünüyorum hepsini araştırdım fakat bunu önerenlerin sayısı oldukça yüksek.Ben birşeyi merak ediyorum protein tozları vücutta yakıldıktan sonra aminoasit olarak karışıyor diye duymuştum peki hep protein hem aminoasit kullanımı aşırı dozda olurmu ikisinden birinimi tercih etmek lazım.Şu anda optimum %100whey gold kullanıyorum.Tavsiyenize çok ihtiyacım var kararsız kaldım,teşekkürler

bu akşam yatmadan bi içeyim dedim 1/3 ü gibi,nese içtim,arkadaş uyayamıyorum,bugun delı gıbı antrreman yaptım,akşam derse gittim geldım,gözümde 1 damla uyku yok.sizde de böyle bişi oldu mu acaba?kullanan arkadaşlardan yorum beklıyorum...hyper_

tadı çok kötü deniyor ama o kadarda iğrenilecek bir durum yok
ekşimsi aromatik bir tat verilmiş zaten bir dikişte kolayca bitiyor anlamıyorsunuz bile

11.075 mg serbest formda amino asit / ampul

Amino asit profili
1 ampul içinde

L-Alanine
293 mg

L-Arginine
3000 mg

L-Aspartik asit
563 mg

L-Cysteine
163 mg

L-Glutamine
981 mg

Glycine
100 mg

L-Histidine*
88 mg

L-lsoleucine*(BCAA)
281 mg

L-Leucine* (BCAA)
469 mg

L-Lysine*
500 mg

L-Methionine*
106 mg

L-Ornithine
3000 mg

L-Phenylalanine*
125mg

L-Proline
325 mg

L-Serine
256 mg

L-Threonine*
375 mg

L-Tryptophane*
50 mg

L-Tyrosine
125 mg

L-Valin* (BCAA)
275 mg

* Temel Aminoasitler

Hazırlanışı : Kullanıma hazır bir şekilde üretilmiştir. Ampulün kapağını açarak direk içiniz yada 300 ml doğal meyve suyuna ilave ederek içiniz.

Kullanımı : Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan 15 dakika önce ve yatmadan önce olmak üzere,

< 80 kg: 1 ampul
> 80 kg: 1 ampul
>100 kg: 2 ampul içiniz.
Ambalaj : 20 x 25 ml Ampul

Selamlar hocam.Ben bu ürünü bölgesel büyüme amaçlı kullanabilirmiyim acaba? Kalça ve basen bölgemi büyütmek ve genişletmek istiyorum.Bildiğim bi kaç tane bacak ve kalça egzersizleri var ( ağırlık ile uygulanan ).Ben bunları çalışırken aksine bu bölgelerimin küçülmesi ve daralmasından korkuyorum.Lütfen bana bi öneride bulunurmusunuz.Ürünlerin bi çoğunun yağ oranı düşük.Bölgeyi aynı zamanda yağlandırabilecek bi ürün tavsiye edermisiniz lütfen.Çok teşekkür ederim.

merhabalar arkadaşlar sitede yeniyim ve mega forte hakkında kafam biraz karışık aydınlatırsanız çok mutlu olucam 4 aydan beri bu sporu yapıyorum gecen yılda 4ay kadar yapmıştım boyum 1.86 kilom 70 2 aydır weider power whey kullanıyorum ve artık amino asit almak istiyorum sizce hangisini almam gerekir ben mega forte almak istiyorum ancak bünyeme çok fazla gelir mi bilmiyorum weider internet sitesinde de şampiyonlar için diyor buna kulak asmalımıyım yoksa önemli bir şey değil mi ? şimdiden teşekkürler..

paran varsa alabilirsin. şampiyonlar falan hikaye öyle mucize bir ürün değil hiçbir supplement gibi :)

bende aldım 1 aydır buzdolabında duruyo 4. ay bu 3. ay kullanıcakdım herkes öve öve bitiremedi fiyatıda pahalı bence ama aldım sonra kullanmamya karar verdim ilerleyen zamanlarda kullanmayı dusunuyorum

ben BSN N.O Xplode 'la beraber kullanmayı planlıyorum. BSN yi antremandan 1saat önce 2ölçek olarak alıyorum ,Mega forte uda antremandan 10dk önce alacagım cünkü +10da ısınma yapınca ağırlıklara 20dk sonra girmiş olacağım. Tüpün yarısını antremandan önce içip diğer yarısınıda antremandan hemen sonra mı içsem yoksa antremandan sonra kalan yarıyı içmeyip hardline 3000 amino asitlerinden 4tane mi alsam ,yatarkende kalan yarıyı içerim diye düşünüyorum?

ürün cok kaliteli , gunlık kullanım dozu kutunun üzerinde tupun 1/3'i , kullanım zamanı antremandan önce veya gece yatmadan önce olarak belirtilmiş , etkisi sahane , bazen bitiremediğim antremanları eksıksız yapmaya + üzerine ekstradan calısmaya basladım , fıyatı pahalı olabılır fakat kesınlıkle verdıgınız paraya deger , bırde bazı yorumlar gordum , urun 20 gunde bıtecek gıbısınden, arkadaslar urunu sadece antreman gunlerınde kullanacaksınız , ve haftada en fazla 5 gun calıstıgınızı hesaplayın , ayrıca tupun 1/3'i gunluk kullanım dozu olarak verilmiş.. bu sartlarda ürün sizi 3 ay idare eder. ben antremandan 10 dk. önce tupun yarısını , antremandan sonra weider cfm whey kullanıyorum , bu iki urunun kombinesinden gayet memnunum , 2 ayda 3kg kas kutlesi ekledim , herkese tavsiye ederim.

bu kutu 20 antrenmanlık,yani 20 antrenman günü.. bu da mesela bana göre 1ay 1,5ay arası yapıyor. 3 ay nasıl gidecek, yanlış yorum olmuş. en fazla 1,5 ay gider. haftada 3 antrenmanda bile.

Back
Yukarı